Szekrény tervezés Győrben gyorsan és hatékonyan!

Tervezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb asztalosokat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 78 tervező közül, 43300-81200 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Győrben bérelj fel a legjobb szakembereket a szekrény tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Győrben környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

12 tervező most online

Karoly

Karoly

Ma is elvallalom.

József

József

A környeken vagyok.

Janos

Janos

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a szekrény tervezés Győrben?

43300 - 81200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tervezők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tervezőt!

Egyedi bútorok tervezése, kivitelezése szállodákhoz és lakásokhoz. Tervezzen velünk! Ingyenes helyszíni felmérés és látványtervezés igényeinek megfelelően.

 • Szekrény tervezés

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Elégedett vagyok. Azt ígérték, hogy délutánra kész lesz és kész lett. Nem indult az autóm, kijöttek, elvitték, megcsinálták az önindítót és még aznap mehettem érte.Még az ára sem volt borzasztó. :-)

Teljes körű belsőépítészeti tervezés és lakberendezés.

 • Szekrény tervezés

  8200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkészek. A BRC- ről, BRC-től mindent tudnak.

Tisztelt Érdeklődő! Okleveles építészmérnökként foglalkozom újonnan építendő családi házak, társasházak komplett engedélyezési és egyszerű bejelentési terveinek készítésével, valamint belsőépítészeti látványtervek és kiviteli tervdokumentációk összeállításával. MEGLÉVŐ CSALÁDI HÁZAK ÉS ÉPÜLETEK ÁTALAKÍTÁSÁNAK, BŐVÍTÉSÉNEK TERVEZÉSÉT NEM TUDOM VÁLLALNI! Emellett építési műszaki ellenőri feladatokat is vállalok. Generálkivitelezőként meglévő téglaépítésű (nem panel) LAKÁSOK és ÜZLETHELYISÉGEK átalakítását, felújítását is teljes körűen vállaljuk, megbízható és összeszokott szakember gárdával. CSALÁDI HÁZAK és EGYÉB ÉPÜLETEK engedélyköteles (e-naplo) kivitelezési feladatait NEM tudjuk vállalni. Kérem Önöket, hogy csak konkrét tervezési vagy kivitelezési feladatokkal és árajánlat kéréssel kapcsolatban keressenek! Tanácsokat nem áll módomban adni senkinek!

 • Szekrény tervezés

  7800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Meg vagyok elégedve

Acél lépcsőszereztek és lépcsők gyártása és kivitelezése kürtérre és beltere egyaránt. Egyedi beltéri lépcsők, lépcsőszerkezetek építése, minőségi, tartós anyagokból. Minőségi kivitelezés. Gyártás. Tervezés. Ajánlatkérés. Szolgáltatások: Korlát építés, Lépcsőépítés.

 • Szekrény tervezés

  4700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A motoromra egy egyedi csomagtartó konzolt kellett vágni/hajlítani/hegeszteni a végén matt feketére fújni. Több helyen hónapokig hitegettek, hogy majd-majd... itt két napra adtak időpontot, valahogy becipőkanalazták töredék időkbe, ripsz-ropsz megvolt. Anyagot is adták. A kis munka is munka. Ajánlott, pláne ha máshol lepattantál.

Az olcsó termékek hosszú távon mindig drágábbak, mint a minőségiek. Kérjen árajánlatot! Szakértő munkatársak.

 • Szekrény tervezés

  6100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Rugalmas , pozitív hozzáállás, nagyfokú probláma megoldó készség, nagyon jó hozzáértés

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tervező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tervező szekrény tervezés közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szekrény tervezés: mennyi az ára Győrben?

Győrben a szekrény tervezés átlagos ára 44800 - 84000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - mi alapján válasszunk Győrben?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok asztalost Győrben?

Jelenleg 52 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZEKRÉNY TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk asztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható asztalost hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: szekrény tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a asztalos?

Egy megbízható asztalos pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: asztalos?

Ha profi asztalos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A szekrény tervezés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas