Gipszkartonozás tetőléccel Győrben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 59 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt gipszkartonozás tetőléccel árak — 13100-24600 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Győrben környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

9 gipszkartonozó szakember most online

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

Miklós

Miklós

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a gipszkartonozás tetőléccel Győrben?

13100 - 24600 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

A felsorolt szakmákban vállalok munkálatokat. 18 év gipszkartonozási tapasztalattal rendelkezem. A szakmám épületvillamosság szerelő. Főbb szolgáltatásaink: gipszkartonozás; tetőtér, tetőtér beépítése, gipszkartonarak hu, illesztős tapétázás

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Panellakás festés, parkettázás és teljes fürdőszoba burkolással kerestem meg Sándort. Meg vagyok elégedve a munkájukkal, a megbeszélt időben elkezdték és a rövid határidőre be is fejezték. Rendkívül segítőkészek voltak, alkalmazkodtak, ha útközben kértem módosításokat. Ár/érték arányban is kíváló.

Vállaljuk lakása, háza teljeskörű felújítását tapasztalt szakemberekkel, határidőre. Fő profilunk: Szalagparketta lerakása; Plafon glettelése; Tetőfestés. Keressen, Mi segítünk

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, lelkes, rugalmas és nagyon korrekt munkát végző brigád. Köszönöm!

Minőségi munka megfizethető áron, szobafestés, lakásfelújítás Budapesten és vonzáskörzetében. Minőségi munkát kedvező áron akár azonnali kezdéssel! Budapesten és vonzáskörzetében ingyenes felmérés és 24 órán belül árajánlat, állandó és megújuló akciókkal várom a már meglévő és leendő ügyfeleimet. Több mint 10 éve dolgozom szobafestőként. Munkámra igényes vagyok, a megbeszélt határidőket betartva. Főbb szolgáltatásaink: függesztett gipszkartonozás; rusztikus gipszkarton mennyezet minta, gipszkarton válaszfal építése, ajtó mázolás

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  3600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm a személyes megkeresését, és azt, hogy visszajelzett, hogy mégsem tudják vállalni a munkát. Ellenben nem volt szimpatikus, hogy a felméréskor a "nem", ezt "nem így", ez "így nem jó" mondatokat használta. Sajnos az volt az érzésem, hogy mint a felújítást végző vállalkozók egy része szinte minden munkát elvállal, szétforgácsolódik, és egy, egyébként 4-5 nap alatt kivitelezhető munkát 2-3 hét alatt tud csak megcsinálni.. Mi nem találtunk egymásra, remélem másoknak csodaszép otthont varázsol :)

Cégünk vállalja lakások és házak gipszkartonozását, álmennyezetek, boltívek elkészítését. Feladatok amiket vállalok: bemutato gipszkartonozás; gipszkarton wc hátfal, wc tartály, gipszkarton váz, szobafestő mester

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Lakásunkat festette ki rövid határidővel csapatával. Korrekt és jó munkát végeztek, végig egyértelműen kommunikálva minden változást vagy nehézséget. A munkát határidő előtt fejezték be és a megbeszélt áron, a lakást kitakarítva adták át. Nagyon meg voltam elégedve a munkájukkal, tudom őket ajánlani.

Festés, gipszkartonozás, burkolás. Minden részfeladatra rendelkezünk szakemberekkel. Ha például burkolás előtt vízvezetékeket, radiátorokat kell áthelyezni mi megszervezzük. Ingyenes felmérés. Ellenőrizhető referenciák. Szerződéses munkavégzés. Fő profilunk: Panellakás fürdőszoba felújítás; Nemesvakolat felhordás; Régi kőporos vakolat festés. Teljes körű lakásfelújítás

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  3100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Fotótapéta felhelyezése céljából bíztuk meg és nagyon lelkiismeretesen dolgozott. Pontos, precíz munka jellemzi őt és a csapatát. Nemcsak a megbeszélt időben értek ki a helyszínre, de a munka után rendet és tisztaságot is hagytak maguk után. Köszönjük Sándornak és csapatának a munkájukat!

Happyjohn
2 éve

Pami General Éptech Kft. építö ipari cég generál kivítelezés Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: fémprofilos gipszkartonozás; polcok, polcrendszerek, médiafal gipszkartonból, fal csiszolás

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  4700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon korrekt, pontos és nagy szakértelemmel rendelkező szakembert ismerhettem meg. Köszönöm a munkáját!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkartonozás tetőléccel közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkartonozás tetőléccel: mennyi a munkadíj Győrben?

Győrben a gipszkartonozás tetőléccel átlagára 11500 - 21600 Ft/m. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Gipszkartonozó Szakemberok - mi alapján választhatunk Győrben?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek gipszkartonozó szakembert Győrben?

Ebben a pillanatban 47 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTONOZÁS TETŐLÉCCEL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember a következő munkával bízható meg bátran: gipszkartonozás tetőléccel vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi gipszkartonozó szakember?

Egy jó gipszkartonozó szakember pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor gipszkartonozó szakembert hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas