Teljes körű tetőtér gipszkartonozás Győrben. Az Ön igényeire szabva!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 73 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt tetőtér gipszkartonozás árak — 9000-16800 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Győrben környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

11 gipszkartonozó szakember most online

Szabolcs

Szabolcs

Ma is elvallalom.

Zoran

Zoran

Ma is elvallalom.

Janos

Janos

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a tetőtér gipszkartonozás Győrben?

9000 - 16800 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

A felsorolt szakmákban vállalok munkálatokat. 18 év gipszkartonozási tapasztalattal rendelkezem. A szakmám épületvillamosság szerelő. Főbb szolgáltatásaink: gipszkartonozás; tetőtér, tetőtér beépítése, gipszkartonarak hu, illesztős tapétázás

 • Tetőtér gipszkartonozás

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Panellakás festés, parkettázás és teljes fürdőszoba burkolással kerestem meg Sándort. Meg vagyok elégedve a munkájukkal, a megbeszélt időben elkezdték és a rövid határidőre be is fejezték. Rendkívül segítőkészek voltak, alkalmazkodtak, ha útközben kértem módosításokat. Ár/érték arányban is kíváló.

Vállaljuk lakása, háza teljeskörű felújítását tapasztalt szakemberekkel, határidőre. Fő profilunk: Szalagparketta lerakása; Plafon glettelése; Tetőfestés. Keressen, Mi segítünk

 • Tetőtér gipszkartonozás

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, lelkes, rugalmas és nagyon korrekt munkát végző brigád. Köszönöm!

Minőségi munka megfizethető áron, szobafestés, lakásfelújítás Budapesten és vonzáskörzetében. Minőségi munkát kedvező áron akár azonnali kezdéssel! Budapesten és vonzáskörzetében ingyenes felmérés és 24 órán belül árajánlat, állandó és megújuló akciókkal várom a már meglévő és leendő ügyfeleimet. Több mint 10 éve dolgozom szobafestőként. Munkámra igényes vagyok, a megbeszélt határidőket betartva. Főbb szolgáltatásaink: függesztett gipszkartonozás; rusztikus gipszkarton mennyezet minta, gipszkarton válaszfal építése, ajtó mázolás

 • Tetőtér gipszkartonozás

  3600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm a személyes megkeresését, és azt, hogy visszajelzett, hogy mégsem tudják vállalni a munkát. Ellenben nem volt szimpatikus, hogy a felméréskor a "nem", ezt "nem így", ez "így nem jó" mondatokat használta. Sajnos az volt az érzésem, hogy mint a felújítást végző vállalkozók egy része szinte minden munkát elvállal, szétforgácsolódik, és egy, egyébként 4-5 nap alatt kivitelezhető munkát 2-3 hét alatt tud csak megcsinálni.. Mi nem találtunk egymásra, remélem másoknak csodaszép otthont varázsol :)

Cégünk vállalja lakások és házak gipszkartonozását, álmennyezetek, boltívek elkészítését. Feladatok amiket vállalok: bemutato gipszkartonozás; gipszkarton wc hátfal, wc tartály, gipszkarton váz, szobafestő mester

 • Tetőtér gipszkartonozás

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Lakásunkat festette ki rövid határidővel csapatával. Korrekt és jó munkát végeztek, végig egyértelműen kommunikálva minden változást vagy nehézséget. A munkát határidő előtt fejezték be és a megbeszélt áron, a lakást kitakarítva adták át. Nagyon meg voltam elégedve a munkájukkal, tudom őket ajánlani.

Festés, gipszkartonozás, burkolás. Minden részfeladatra rendelkezünk szakemberekkel. Ha például burkolás előtt vízvezetékeket, radiátorokat kell áthelyezni mi megszervezzük. Ingyenes felmérés. Ellenőrizhető referenciák. Szerződéses munkavégzés. Fő profilunk: Panellakás fürdőszoba felújítás; Nemesvakolat felhordás; Régi kőporos vakolat festés. Teljes körű lakásfelújítás

 • Tetőtér gipszkartonozás

  3100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Fotótapéta felhelyezése céljából bíztuk meg és nagyon lelkiismeretesen dolgozott. Pontos, precíz munka jellemzi őt és a csapatát. Nemcsak a megbeszélt időben értek ki a helyszínre, de a munka után rendet és tisztaságot is hagytak maguk után. Köszönjük Sándornak és csapatának a munkájukat!

Happyjohn
2 éve

Pami General Éptech Kft. építö ipari cég generál kivítelezés Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: fémprofilos gipszkartonozás; polcok, polcrendszerek, médiafal gipszkartonból, fal csiszolás

 • Tetőtér gipszkartonozás

  4700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon korrekt, pontos és nagy szakértelemmel rendelkező szakembert ismerhettem meg. Köszönöm a munkáját!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember tetőtér gipszkartonozás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőtér gipszkartonozás: mennyi a munkadíj Győrben?

Győrben a tetőtér gipszkartonozás átlagos díja 5300 - 9900 Ft/óra. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható értékeléseket?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok gipszkartonozó szakembert Győrben?

Ebben a pillanatban 43 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TETŐTÉR GIPSZKARTONOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek gipszkartonozó szakembert?

Megéri egy Qjob-on megtalálható gipszkartonozó szakembert keresned ha a következőre van szükséged: tetőtér gipszkartonozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy jó gipszkartonozó szakember a tetőtér gipszkartonozás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha gipszkartonozó szakembert hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas