Gipszkartonozás tetőtérben Győrben gyorsan és hatékonyan!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 68 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt gipszkartonozás tetőtérben árak — 7400-13800 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Győrben közelében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

10 gipszkartonozó szakember most online

Balazs

Balazs

erdekel.

Gergely

Gergely

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gipszkartonozás tetőtérben Győrben?

7400 - 13800 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

...Üdv.Kimagasló 35-éves épitöipari szakgyakorlattal rendelkezem,dolgoztam Németországban is mint burkoló 3-évig. Minden ami épités hivjon bizalommal,A-Zig.Generálban is. MUNKÁMRA IGÉNYES,PRECIZ,GARANCIÁT VÁLLALOK. Szolgáltatásaink: ferde háromszög gipszkartonozás; tetőtér gipszkartonozás, gipszkarton válaszfal, lakkozás

 • Gipszkartonozás tetőtérben

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Sanyi és a csapata remek munkát végzett egy kis lakás teljeskörű felújítása során. Az első kapcsolatfelvételtől az utolsó mozzanatig mindig tökéletesen kommunikált, a megbeszélt időpontban megjelentek, ha esetleg valami csúszás történt mindig tájékoztatott. Minőségi munka jellemzi és mindig hasznos és praktikus tanácsokkal vezette a felújítást. A csapatát mindig felügyelte, tisztán és szépen dolgoztak. Ha valamelyik munkafolyamatban esetleg kivetnivalót találtam (ami igen ritka volt), azonnal szó nélkül korrigálták. Csak ajánlani tudom őket, köszi Sanyi!!

Többféle kivitelezés is elérhető nálunk, tapasztalt szakemberekkel történő kivitelezés. Svédpadló, szalagparketta, laminált parketta, PVC és parafa padló illetve szőnyegpadló. Bontás. Festés. Generálkivitelezés. Kertrendezés. Gipszkartonozás. Hőszigetelés- Vakolás. Főbb szolgáltatásaink: fürdőszoba gipszkartonozás víz; válaszfalak, gipszkartonarak hu, ablak gittelés

 • Gipszkartonozás tetőtérben

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Sándor konyhafelújításon dolgozott nálunk az elmúlt időszakban, és nagyon meg vagyunk elégedve az eredménnyel. A munka során végig kiváló kommunikáció jellemezte együttműködésünket, ami nagyon fontos volt a váratlan és nehéz helyzetek kezelése során. Kifejezetten becsülendő tulajdonsága Sándornak, hogy a kihívásoktól nem ijed meg, így akinek extra igényei vannak, az is megtalálhatja a számításait. Mindenképp ajánlom bárkinek, aki igényességre törekszik a lakása körül.

Jónapot/Szisztok. 30 éve dolgozom a szakmámba mint szobafestő. Sok referencia munkával rendelkezem. Vállalok állmenyezet kartonozást, rejtett világítás, diszek el készítése kartonból. Keressen bizalommal. Üdv Zoltán Feladatok amiket vállalok: ferde felületek gipszkartonozás; gipszkarton profilozás, gipszkarton felrakása, ajtó gittelés

 • Gipszkartonozás tetőtérben

  4000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, lelkiismeretes, megbízható szakember. Tartotta a megbeszélt határidőt. Szép munkát végzett. Csak ajánlani tudom.

Norbert S.
Norbert S. 8000 Székesfehérvár Online

Szoba festést, -mázolást,-díszítő munkákat, tapétázást, burkolást, -kőműves munkákat -Családi házak, lakások, irodák, üzletek, csarnokok teljeskörű felújítását vállalom LELKIISMERETES, MINŐSÉGI KIVITELBEN. Mutass Többet Amiket vállalok: gipszkartonozás falra; gipszkarton profilok szerelése; szoba leválasztás gipszkartonnal. mázolás

 • Gipszkartonozás tetőtérben

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Köszönjük a gyors és hatékony együttműködést. Kecskés Éva Cyclolab kft.

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Megbízható, precíz csapat. Lakásfelújítás Budapest. Ingyenes felmérés. Exclusive kialakítások. Főbb szolgáltatásaink: Nyaraló felújítás; Falfestés szivaccsal; Járólap festés. Hidegburkolás, Melegburkolás

 • Gipszkartonozás tetőtérben

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Rendben ment, minden, köszönöm az elvégzett munkát.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Csapatunkkal lakás és házfelújítást, tervezést, generálkivitelezést vállalunk korrekt áron. Szolgáltatásaink: fetés mázolás burkolás gipszkartonozás; gipszkarton profilozás, válaszfal gipszkartonozás 2x2 rétegben knauf, konyha festés

 • Gipszkartonozás tetőtérben

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Elégedett vagyok az elvégzett munkával, köszönöm szépen a segítséget.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkartonozás tetőtérben közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkartonozás tetőtérben: milyen árak vannak Győrben?

Győrben a gipszkartonozás tetőtérben átlagos díja 9100 - 17100 Ft/m. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi véleményeket?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek gipszkartonozó szakembert Győrben?

Ebben a pillanatban 48 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTONOZÁS TETŐTÉRBEN szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok gipszkartonozó szakembert?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált gipszkartonozó szakembert megbíznod ha a következőre van szükséged: gipszkartonozás tetőtérben.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy jó gipszkartonozó szakember a gipszkartonozás tetőtérben mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: gipszkartonozó szakember?

Ha egy megfelelő gipszkartonozó szakember segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A gipszkartonozás tetőtérben és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas