Fényképezőgép kijelző javítás: erre van szükséged Győrben és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 16 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt fényképezőgép kijelző javítás árak — 4600-8700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Győrben közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Daniel

Daniel

Еrdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fényképezőgép kijelző javítás Győrben?

4600 - 8700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Objektívek és vakuk szervizelése

  • Fényképezőgép kijelző javítás

    3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Köszönjük szépen! Ő - velem ellentétben - helyesen mérte fel a probléma természetét, és az eredeti megállapodásnál jóval kevesebbe került. Alig várom, hogy a jövőben is halljak róla. Köszönöm!

Kiss Gergely
10 hónapja

Szükség esetén feltétlenül szakszervízünkben végeztesse el a javítást, elkerülve ezzel a további kellemetlenségeket és felesleges kiadásokat !

  • Fényképezőgép kijelző javítás

    6300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Kellemes és társaságkedvelő. A jelenlétemben szétszedte az objektívet, kicserélte a lencsevédő sapkát, de a rekeszmodul hibás volt. Új rekeszegységet nehéz találni, így a munka nem ért véget a végére. Nem kért pénzt, bár körülbelül egy órán át ásott.

Feco Kookaii
9 hónapja

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő fényképezőgép kijelző javítás közben Győrben

Kérdések és válaszok