Szenzortisztítás szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 16 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt szenzortisztítás árak: 4400-8300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Győrben környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Sandor

Sandor

Еrdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Janos

Janos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a szenzortisztítás Győrben?

4400 - 8300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Vállaljuk szinte az összes márkájú digitális és analóg (filmes) fényképezőgépek, objektívek, villanók, diavetítők, távcsövek javítását,tisztítását, karbantartását, CCD illetve CMOS érzékelők precíz tisztítását, portalanítását. Törekszünk a készülékek hibás egységének javítására a költséghatékony megoldás érdekében.

  • Szenzortisztítás

    4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Hozzáértő mesterember. A DSLR objektívem javítását nagyon gyorsan (kb. 20 perc alatt) elvégezték, és minden szükséges pótalkatrész rendelkezésre állt. Az ár a javítás során nem emelkedett (ellentétben más szakemberekkel). A technikus garanciát adott nekem.

Stella Türi
egy éve

Analóg fényképezőgépek javítása

  • Szenzortisztítás

    6800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon hálás vagyok neked. Fél évig nem tudtam megjavítani a fényképezőgépemet, nem tudtam rájönni, mi a baj. Csak 5 percbe telt, és kész. Mindenesetre, minden nagyon menő, is volt a legmenőbb fotókamera, lencsék, hanem a legtöbb 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍👍🏻

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő szenzortisztítás közben Győrben

Kérdések és válaszok