Fényképezőgép javítás: erre van szükséged Győrben és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 22 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt fényképezőgép javítás árak: 7400-13800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Győrben környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 fényképezőgép szerelő most online

Alajos

Alajos

Еrdekel.

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

Janos

Janos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fényképezőgép javítás Győrben?

7400 - 13800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Vállaljuk szinte az összes márkájú digitális és analóg (filmes) fényképezőgépek, objektívek, villanók, diavetítők, távcsövek javítását,tisztítását, karbantartását, CCD illetve CMOS érzékelők precíz tisztítását, portalanítását. Törekszünk a készülékek hibás egységének javítására a költséghatékony megoldás érdekében.

  • Fényképezőgép javítás

    4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Hozzáértő mesterember. A DSLR objektívem javítását nagyon gyorsan (kb. 20 perc alatt) elvégezték, és minden szükséges pótalkatrész rendelkezésre állt. Az ár a javítás során nem emelkedett (ellentétben más szakemberekkel). A technikus garanciát adott nekem.

Analóg fényképezőgépek javítása

  • Fényképezőgép javítás

    6800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon hálás vagyok neked. Fél évig nem tudtam megjavítani a fényképezőgépemet, nem tudtam rájönni, mi a baj. Csak 5 percbe telt, és kész. Mindenesetre, minden nagyon menő, is volt a legmenőbb fotókamera, lencsék, hanem a legtöbb 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍👍🏻

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő fényképezőgép javítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fényképezőgép javítás: milyen árak vannak Győrben?

Győrben a fényképezőgép javítás átlagos díja 6300 - 11900 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható értékeléseket?

Győrben a klíma kompresszor felújítás szolgáltatáshoz már 26 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fényképezőgép szerelőt Győrben?

Jelenleg 20 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KLÍMA KOMPRESSZOR FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok fényképezőgép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható járműklíma-szerelőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: klíma kompresszor felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi fényképezőgép szerelő?

A jó járműklíma-szerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: fényképezőgép szerelő?

Ha egy megfelelő járműklíma-szerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A klíma kompresszor felújítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas