Hűtőgép javítás: erre van szükséged Győrben és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 16 hűtőgép szerelő közül! Korrekt hűtőgép javítás árak: 4200-7800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Győrben közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 hűtőgép szerelő most online

Geza

Geza

Еrdekel.

Norbert

Norbert

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hűtőgép javítás Győrben?

4200 - 7800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

Győr dolgozom, megyében is! Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Display csere 1 óra alatt. Akkumulátor csere 30 perc. Szupergyors javítások. . Típusok: ɪᴘʜᴏɴᴇ, sᴀᴍsᴜɴɢ.

 • Hűtőgép javítás

  3900 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Értenek a telefonokhoz, de az ügyfélkiszolgálásban még van hova javulni.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Akkumulátor csere 30 perc. Március 8-22 is nyitva. Szupergyors javítások. Display csere 1 óra alatt. Típusok: ɪᴘʜᴏɴᴇ, sᴀᴍsᴜɴɢ, ᴀᴘᴘʟᴇ.

 • Hűtőgép javítás

  3100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon precízen állt a munkához, pontosan érkezett, tájékoztatott a lehetőségekről, meghallgatta az igényeinket, mindenben segítőkész volt.

András vagyok. Helyszíni gépjavítás Országosan 6 hónap garanciával akár már ma! Márkafüggetlen szerviz 23 éves tapasztalattal a hét 6 napján. Gyors Javítás Akár Ma. Márkafüggetlen Szerviz. Az Ország Egész Területén. Márkák: AEG, Bosch, Electrolux, Indesit.

 • Hűtőgép javítás

  4900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt, gyors, megbízható – példaértékű színvonal! Ilyen hozzáállást, ritkán tapasztalni a hazai szolgáltatóknál. Köszönjük szépen a segítséget, csak ajánlani tudjuk!

Tisztelt megrendelők! Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. . Display csere 1 óra alatt. Szupergyors javítások. Akkumulátor csere 30 perc. Típusok: ɪᴘʜᴏɴᴇ, sᴀᴍsᴜɴɢ.

 • Hűtőgép javítás

  3300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt, gyors munka.

György vagyok. Márkafüggetlen mobiltelefon szerviz, kijelző és akkumulátorcsere akár azonnal. Kijelző és akkumulátor csere akár azonnal, extra költségek nélkül. szerviz futár. minőség, precizitás. márkafüggetlen szerviz. időpont foglalás.

 • Hűtőgép javítás

  5000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Szuper gyors, korrekt, segítőkész.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő hűtőgép javítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hűtőgép javítás: mennyi az ára Győrben?

Győrben a hűtőgép javítás átlagára 6400 - 12000 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hűtőgép Szerelők - mi alapján válasszunk Győrben?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hűtőgép szerelőt Győrben?

Jelenleg 17 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LÖKHÁRÍTÓ FESTÉS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk hűtőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált karosszéria lakatost keresned amennyiben a következőre van szükséged: lökhárító festés javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy hűtőgép szerelő?

A jó karosszéria lakatos részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: hűtőgép javítás?

A lökhárító festés javítás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy karosszéria lakatost nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas