Hűtőszekrény kompresszor javítás szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 13 hűtőgép szerelő közül! Korrekt hűtőszekrény kompresszor javítás árak — 4200-8000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Győrben környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 hűtőgép szerelő most online

Balazs

Balazs

Еrdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hűtőszekrény kompresszor javítás Győrben?

4200 - 8000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! MInden hívást felveszünk. Telefonos konzultáció. Gyors kiszállás.
 • Hűtőszekrény kompresszor javítás

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Készséges igazi szakember!!! Mindent tud a varrógépekről, a 100 évesről is és az ujakról is.

Győr dolgozom, megyében is! Bízza tapasztalt szakembereinkre elektromos sütője javítását, beszerelését. Márkafüggetlenül vállaljuk elektromos sütők javítását korrekt áron.

 • Hűtőszekrény kompresszor javítás

  4100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, precíz, segítőkész szervíz. Elérhetőek mindig. Ha nem telefonon akkor e-mailben. Csak ajánlani tudom! 10/10es szolgáltatás. 1 hét alatt sikerült 2terméket megjavítaniuk, nem volt hetekig várakozás. 👌👌👍

László O.
László O. 8000 Székesfehérvár Online

László, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Az ipari elektronikai eszközök elektronikai hibák javítására szakosodott. Az iparban működő régi elektronikai eszközök javítását, beszerzését is vállaljuk.

 • Hűtőszekrény kompresszor javítás

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

30000ft -ot fizettem a semmire egy másik helyen. Itt 5 p alatt megoldották a problémát. Nagyon segítőkészek és csak ajánlani tudom mindenkinek akinek fontos a hozzáértés és nem fizet a semmire hatalmas ősszegeket.... Így tovább 😊 Királyak vagytok😉

A megoldások embere vagyok. 12.500 Ft tartalmazza a kiszállást, a hibamegállapítást és az alkatrész nélküli szerelést. Kedvező árakkal és precízen dolgozunk! A tisztaságra ügyelünk!

 • Hűtőszekrény kompresszor javítás

  4900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Két hétig hozzá sem nyúltak a laptopomhoz, ha nem telefonálgatsz naponta ne várj semmit. A laptopom egyik hibáját ignorálták mivel szerintük nem volt hiba, de visszakapva ugyanúgy tapasztalható. Árajánlatra vártam egy hetet, mikor elvileg elküldték akkor sem kaptam meg, majd mikor telefonáltam arra rá 3 órára csak sikerült elküldeni. A netes szervizkövetés semmit nem ér, első héten az volt már írva hogy szerviz befejeződött. A szervizlapon azt kaptam vissza, hogy változtatás nélkül küldték vissza a laptopot, ami nem igaz. A futár sem jött az eszközömért, csak miután telefonon felkerestem őket másfél héttel az igényleadás után. Összességében szörnyű élmény volt.

Tisztelt Érdeklődő! Klíma berendezések telepítésével és javításával foglalkozunk az egész ország területén. Minden szükséges feladatot mi végzünk, így Önnek semmilyen teendője nincsen. Teljes körű telepítés. Több év garancia. Profi csapat. Gyors kivitelezés.

 • Hűtőszekrény kompresszor javítás

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Szakértelem maximális, Kapcsolattartás kiváló, 110%-an meg voltam elégedve.👍

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő hűtőszekrény kompresszor javítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hűtőszekrény kompresszor javítás: mennyibe kerül Győrben?

Győrben a hűtőszekrény kompresszor javítás átlagos díja 5500 - 10400 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós értékeléseket?

Győrben a horpadás javítás vákuummal szolgáltatáshoz már 16 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hűtőgép szerelőt Győrben?

Most 12 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HORPADÁS JAVÍTÁS VÁKUUMMAL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy hűtőgép szerelő?

Egy karosszéria lakatos ezzel a feladattal bízható meg: horpadás javítás vákuummal vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi hűtőgép szerelő segítségét?

Egy profi karosszéria lakatos a horpadás javítás vákuummal mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: hűtőgép szerelő?

Ha profi karosszéria lakatos segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A horpadás javítás vákuummal és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas