Hűtőszekrény ajtógumi javítás: erre van szükséged Győrben és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 19 hűtőgép szerelő közül! Korrekt hűtőszekrény ajtógumi javítás árak — 6600-12500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Győrben környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 hűtőgép szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

Norbert

Norbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hűtőszekrény ajtógumi javítás Győrben?

6600 - 12500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

Tisztelt Érdeklődő! Háztartási gépek javítása, üzembe helyezése hűtők fagyasztók ipari hűtők javítása. Hétvégén is elérhető. Éjjel-nappal hívható.

 • Hűtőszekrény ajtógumi javítás

  4700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon korrekt szervíz. Saeco Odea Giromat vittem hozzájuk, ami egy szikrázás után elhallgatott". Mivel van közöm a műszaki dolgokhoz mielőtt szervizbe vittem volna otthon szétszedtem, hogy lássam mi romolhatott el. Első tippem a szűrő kondi volt e-bay-en 6000Ft körül van, de lassú amíg megjön. Így elvittem hozzájuk, és gyorsan megjavították.

Kedves érdeklődő! iPhone, iPad és Mac alkatrészekjavítása, cseréje. iPad. Apple Watch. Mac. iPhone.

 • Hűtőszekrény ajtógumi javítás

  3200 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Borzasztó! Nem ajánlom! Kár volt megkeresnem!

Üdvözlöm! Biztosításunknak köszönhetően ügyfeleinknek meghibásodás esetén sem kell kárral számolni. Visszatérő ügyfeleink 10% kedvezményt kapnak a további megrendelt munkákból. Garanciával. Ingyenes kiszállással. Bontás és helyreállítás. Non-stop hívhat minket.

 • Hűtőszekrény ajtógumi javítás

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Rendesen kiszolgálás, hozzáértő tanácsadás.

Üdvözlöm! 20 éve foglalkozunk gázkészülékek karbantartásával, javításával méghozzá garanciával! Cirkók, gázkazánok, állókazánok, konvektorok, vízmelegítők, gázbojlerek, gáztűzhelyek. Megbízható munka. Egész Budapesten. Korrekt árak.

 • Hűtőszekrény ajtógumi javítás

  4900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, gyors javítás

Tisztelt Érdeklődő! Megbízható saját szerelőkkel dolgozunk együtt. Gépparkunkat folyamatosan fejlesszük. Ajándék speciális fertőtlenítő folyadék, hogy hetekig csíramentes legyen a berendezésed! Klíma karbantartás. Klíma tisztítás. Ingyenes felmérés. Egyedi megoldások.

 • Hűtőszekrény ajtógumi javítás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nulla, nem akar dolgozni

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő hűtőszekrény ajtógumi javítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hűtőszekrény ajtógumi javítás: mennyi a munkadíj Győrben?

Győrben a hűtőszekrény ajtógumi javítás átlagára 6900 - 12900 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hűtőgép Szerelők - hogyan válasszunk Győrben?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hűtőgép szerelőt Győrben?

Most 16 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HORPADÁS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok hűtőgép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható karosszéria lakatost megbíznod akkor, ha erre van szükséged: horpadás javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi hűtőgép szerelő segítségét?

Egy jó karosszéria lakatos a horpadás javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged rá: hűtőgép szerelő?

Ha a legjobb karosszéria lakatos segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A horpadás javítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas