Telefon érintőképernyő javítás: erre van szükséged Győrben és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 20 telefon szerelő közül! Korrekt telefon érintőképernyő javítás árak — 5400-10200 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Győrben környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 telefon szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Marton

Marton

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon érintőképernyő javítás Győrben?

5400 - 10200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Samsung után gyártott akkumulátor csere ár: Samsung s4, s5, s6, s6 edge, telefon akku csere ára: 7000 Ft, Samsung s7, s7 edge, telefon akku csere ára: 8000 Ft, Samsung j3, j5, j510, telefon akku csere ára: 7500 Ft.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon szoftver javítás, törött kijelző javítás, üvegkarc eltávolítás, mobiltelefon javítás, iphone se akkumulátor csere

  • Telefon érintőképernyő javítás

    4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A kivitelezés elsőrangú! Kitisztította a hangszórókat, a kamerát, és teljes diagnózist végzett a telefonon azon felül, amit fizetett érte. A lányom egyik telefonról a másikra gombot és akkumulátort cserélt ingyenesen. Nagyon udvarias és rendezett technikus. Köszönjük munkáját

Kedves érdeklődő! A mi célunk a visszatérő ügyfelek arányának emelése (jelenleg már 50% felett állunk), ezt pedig csak elégedett ügyfelekkel érhetjük el.

Szerviz szolgáltatásunk:, huawei akkumulátor csere, telefon pixelhiba javítás, samsung akkumulátor csere, telefon kijelző javítás, telefon kijelző javítás

  • Telefon érintőképernyő javítás

    4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon ajánlott! Gyorsan megérkezett és mindent szakszerűen csinált! Miközben az iPhone-omat javította, a kollégám meglátta, és kérte, hogy azt is javíttassa meg. Az ár tisztességes!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Amiket vállalok:, asztali telefon javítás, beázott iphone javítás, telefon üveg karc javítás, iphone 5s akkumulátor csere, törött kijelző telefon adatmentés

Szolgáltatásaink:, telefon kijelző javítás, telefon adatmentés, asztali telefon javítás, samsung akkumulátor csere, xiaomi akkumulátor csere

  • Telefon érintőképernyő javítás

    4200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Köszönöm szépen, minden kiváló volt, nem számítottam arra, hogy vannak ilyen kedves és készséges emberek, és nem csak, hogy a mester a kézműves👍👍👍👍, míg a telefon volt a javítás küldött videót, hogyan csinálta, mint nyitott mindent látható volt, és a mester adott még egy pár Ajánlások!!! Összességében elégedett vagyok a 10-ből 10 ponttal! Mivel nem tudtam felvenni a telefont, elhozta hozzám! Külön köszönet érte! Ajánlom 👍👍👍👍

t vörös
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon érintőképernyő javítás közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon érintőképernyő javítás: milyen árak vannak Győrben?

Győrben a telefon érintőképernyő javítás átlagos ára 6200 - 11600 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan választhatunk Győrben?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Győrben?

Ebben a pillanatban 17 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAND ROVER SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod ha erre van szükséged: land rover szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a land rover szerviz mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: telefon érintőképernyő javítás?

A land rover szerviz és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy autószerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas