Kft könyvelés: erre van szükséged Győrben és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 52 könyvelő közül! Korrekt kft könyvelés árak: 27800-52200 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Győrben közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 könyvelő most online

Réka S.

Réka S.

Kedvezményt adok

János M.

János M.

Tapasztalt vagyok

Mihály L.

Mihály L.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kft könyvelés Győrben?

27800 - 52200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Családi vállalkozás. A könyvelés megoszlik Budapest és Pest megye területére. Ezen kívül 1 fő foglalkozik pénzügyi tanácsadással, hitelfelvétel teljes lebonyolításával akár magánszemélyeknek is. Számlákért elmegyünk, ha igény van rá. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, bérszámfejtés, NAV előtti képviselet, jogszabályok folyamatos követése, hitel ügyíntézés, pénzügyi tanácsadás

 • Kft könyvelés

  7300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

gyors, korrekt segítség, segítőkész hozzáállás

Bettina
2 éve

Könyvelési szolgáltatások, Rugalmas könyvelés Kövesse a törvény- és jogszabály-változásokat! Könyvelési és számviteli tanácsadás.

 • Kft könyvelés

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Profik, kedvesek, segítőkészek. Csak ajánlani tudom őket!

Zoltán
2 éve

Könyvvizsgálat, szaktanácsadás, gazdasági elemzések, könyvelés, szabályzatkészítés, átvilágítás

 • Kft könyvelés

  7100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Tisztességes, gyors, empatikus. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Izidor
2 éve

Közgazdász+regisztrált mérlegképes könyvelői végzettséggel, több mint 15 év szakmai tapasztalattal vállaljuk gazdasági társaságok teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, továbbá pályázati projektmenedzsment biztosítását. Távkönyvelést, illetve igény esetén a helyszínen történő könyvelést is vállalunk. Számos könyvelő, illetve ERP rendszer használatában rendelkezünk gyakorlattal ( SAP/R3, SAP Business One, Kontirnet, Forintsoft, Pénzszám stb).

 • Kft könyvelés

  6800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Köszönöm a sok segítséget!

Tunde
2 éve

Mellékállasban könyvelési, adminisztrációs munkát vállalnék.

 • Kft könyvelés

  7100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Határozottan ajánlom! Profi szakértők és mindenben előre látóan gondolnak a helyedben is, ha esetleg elfelejtettél valamit vagy nem tudsz ök mindig tudják a választ és "updatelve" vannak. A könyvelő iroda csapata magas színvonalú hozzáállása nehezen lehet túlszárnyalni.

Gyula
2 éve

A társaság tagja és ügyvezetőjeként huszonéve foglalkozom könyveléssel. Képesítéseim: közgazdász, okleveles könyvvizsgáló, adótanácsadó, regisztrált mérlegképes könyvelő (vállalkozási szak). Hitvallásom, hogy a kisvállalkozások is megérdemlik a minőségi szolgáltatást. Társaságunk online kapcsolattartással is várja ügyfeleit az ország teljes területéről. A Könyvelők.hu felületen konkrét árajánlatot nem adunk, erre a kapcsolatfelvételt követően a megszerzett információk alapján van érdemi lehetőség. Adószámos magánszemélyek, egyéni vállalkozók, mikro- és kisvállalkozások, egyesületek, alapítványok teljes körű könyvelési, adózási teendőit biztosítjuk a mindenkor hatályos jogszabályi környezet előírásainak megfelelően. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk. Kulcsár Erzsébet36303056887 SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, beszámolók, bevallások elkészítése: - adószámos magánszemélyek - egyéni vállalkozók - betéti társaságok, kft.-k - alapítványok, egyesületek részére Továbbá vállaljuk az alábbi tevékenységek elvégzését (külön szerződéssel): -üzletviteli, gazdasági, ügyviteli tanácsadás - gazdasági elemzések, üzleti tervek, pályázatok készítése, koordinálása - adóhatóság előtti képviselet, adóhatósági ellenőrzések menedzselése - átalakulási vagyonmérlegek, tevékenységet záró beszámolók és bevallások elkészítése -TÁVMUNKÁBAN IS DOLGOZUNK. ÚJ !!!!!!! Kötelező számviteli szabályzatok elkészítése akár visszamenőlegesen 2014-ig.

 • Kft könyvelés

  7100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon segítőkészek voltak, pozitívak a tapasztalataim.

Ödön
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő kft könyvelés közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhabútor javítás: mennyi a munkadíj Győrben?

Győrben a konyhabútor javítás átlagára 5600 - 10500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi értékeléseket?

Győrben a konyhabútor javítás szolgáltatáshoz már 66 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Győrben?

Jelenleg 51 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONYHABÚTOR JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost megbíznod ha a következőre van szükséged: konyhabútor javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos a konyhabútor javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha bútorasztalost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas