Könyvelés szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 43 könyvelő közül! Korrekt könyvelés árak: 24200-45500 Ft/hó. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Győrben környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 könyvelő most online

Szilvia K.

Szilvia K.

Kedvezményt adok

Gizella F.

Gizella F.

Tapasztalt vagyok

Kata B.

Kata B.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a könyvelés Győrben?

24200 - 45500 Ft/hó

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Könyvelési szolgáltatások, Rugalmas könyvelés Kövesse a törvény- és jogszabály-változásokat! Könyvelési és számviteli tanácsadás.

 • Könyvelés

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Profik, kedvesek, segítőkészek. Csak ajánlani tudom őket!

Zoltán
2 éve

Könyvvizsgálat, szaktanácsadás, gazdasági elemzések, könyvelés, szabályzatkészítés, átvilágítás

 • Könyvelés

  7100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Tisztességes, gyors, empatikus. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Izidor
2 éve

Közgazdász+regisztrált mérlegképes könyvelői végzettséggel, több mint 15 év szakmai tapasztalattal vállaljuk gazdasági társaságok teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, továbbá pályázati projektmenedzsment biztosítását. Távkönyvelést, illetve igény esetén a helyszínen történő könyvelést is vállalunk. Számos könyvelő, illetve ERP rendszer használatában rendelkezünk gyakorlattal ( SAP/R3, SAP Business One, Kontirnet, Forintsoft, Pénzszám stb).

 • Könyvelés

  6800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Köszönöm a sok segítséget!

Tunde
2 éve

Mellékállasban könyvelési, adminisztrációs munkát vállalnék.

 • Könyvelés

  7100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Határozottan ajánlom! Profi szakértők és mindenben előre látóan gondolnak a helyedben is, ha esetleg elfelejtettél valamit vagy nem tudsz ök mindig tudják a választ és "updatelve" vannak. A könyvelő iroda csapata magas színvonalú hozzáállása nehezen lehet túlszárnyalni.

Gyula
2 éve

A társaság tagja és ügyvezetőjeként huszonéve foglalkozom könyveléssel. Képesítéseim: közgazdász, okleveles könyvvizsgáló, adótanácsadó, regisztrált mérlegképes könyvelő (vállalkozási szak). Hitvallásom, hogy a kisvállalkozások is megérdemlik a minőségi szolgáltatást. Társaságunk online kapcsolattartással is várja ügyfeleit az ország teljes területéről. A Könyvelők.hu felületen konkrét árajánlatot nem adunk, erre a kapcsolatfelvételt követően a megszerzett információk alapján van érdemi lehetőség. Adószámos magánszemélyek, egyéni vállalkozók, mikro- és kisvállalkozások, egyesületek, alapítványok teljes körű könyvelési, adózási teendőit biztosítjuk a mindenkor hatályos jogszabályi környezet előírásainak megfelelően. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk. Kulcsár Erzsébet36303056887 SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, beszámolók, bevallások elkészítése: - adószámos magánszemélyek - egyéni vállalkozók - betéti társaságok, kft.-k - alapítványok, egyesületek részére Továbbá vállaljuk az alábbi tevékenységek elvégzését (külön szerződéssel): -üzletviteli, gazdasági, ügyviteli tanácsadás - gazdasági elemzések, üzleti tervek, pályázatok készítése, koordinálása - adóhatóság előtti képviselet, adóhatósági ellenőrzések menedzselése - átalakulási vagyonmérlegek, tevékenységet záró beszámolók és bevallások elkészítése -TÁVMUNKÁBAN IS DOLGOZUNK. ÚJ !!!!!!! Kötelező számviteli szabályzatok elkészítése akár visszamenőlegesen 2014-ig.

 • Könyvelés

  7100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon segítőkészek voltak, pozitívak a tapasztalataim.

Ödön
2 éve

Családi vállalkozás. A könyvelés megoszlik Budapest és Pest megye területére. Ezen kívül 1 fő foglalkozik pénzügyi tanácsadással, hitelfelvétel teljes lebonyolításával akár magánszemélyeknek is. Számlákért elmegyünk, ha igény van rá. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, bérszámfejtés, NAV előtti képviselet, jogszabályok folyamatos követése, hitel ügyíntézés, pénzügyi tanácsadás

 • Könyvelés

  7300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

gyors, korrekt segítség, segítőkész hozzáállás

Bettina
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő könyvelés közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor összeszerelés: mennyibe kerül Győrben?

Győrben a bútor összeszerelés átlagos díja 2800 - 5300 Ft/óra. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan választhatunk Győrben?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Győrben?

Most 43 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost megbíznod ha erre van szükséged: bútor összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy bútorasztalos segítségét?

Egy jó bútorasztalos a bútor összeszerelés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha bútorasztalost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas