Távkönyvelés szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 48 könyvelő közül! Korrekt távkönyvelés árak: 26500-49700 Ft/hó. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Győrben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Győrben környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

7 könyvelő most online

Brigi S.

Brigi S.

Kedvezményt adok

Ilona H.

Ilona H.

Tapasztalt vagyok

Brigitta M.

Brigitta M.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a távkönyvelés Győrben?

26500 - 49700 Ft/hó

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Üdvözlöm, Egyéni vállalkozó (kata vagy átalányadózó, AAM kereten belül) könyvelését vállalom.

 • Távkönyvelés

  7600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Kedves, gyors, precíz segítségnyújtás.

Bálint
2 éve

2007 óta működő családi könyvelőiroda Fő tevékenységünk cégek és egyéni vállalkozók teljes körű könyvelése, bér-munkaügyi feladatok ellátása, hatóságok előtti képviselet. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelői felelősségbiztosítással rendelkezünk. Igény szerint a bizonylatok átvétele illetve konzultáció az ügyfélnél történhet.

 • Távkönyvelés

  5900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Ha szeretnéd látni, ahogy a hihetetlen felkészültség találkozik a maximális ügyfélközpontúsággal, akkor mindenképpen látogass el ide!

Genovéva
2 éve

Több éve működő vállalkozásom keresi leendő ügyfeleit. Rugalmas időbeosztással (nem csak hétköznap 8-tól 4-ig) várom Önt, legyen egyéni vállalkozó vagy cégtulajdonos, kezdő vagy már működő vállalkozás. Tevékenységemet felelősségbiztosítással végzem.

 • Távkönyvelés

  5000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon segítőkész volt mindenki, érthetően elmagyarázták a teendőimet az egyéni vállalkozásommal, illetve a közös munkával kapcsolatban.

Nikolett
2 éve

2004 óta vagyok mérlegképes könyvelő, ezért széleskörű tapasztalattal rendelkezem. Szívesen vállalom társas és egyéni vállalkozások könyvelését, bérszámfejtését akár online módon is.

 • Távkönyvelés

  7400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Csak ajánlani tudom! Az előző könyvelőm nem igazán foglalkozott a vállalkozásommal, ezért kénytelen voltam új könyvelőt keresni, azóta is hálás vagyok Erzsinek, hogy elvállalt és támogatja a munkám. Gyors, precíz, nagyon jó szaktudással rendelkezik, humoros, megbízható személy. Ha tényleg egy jó könyvelő munkáját szeretnéd igénybe venni, akkor bátran vedd fel vele a kapcsolatot!

Szilárd
2 éve

Szabóné Lőrinc Kornélia vagyok, 2016-ban végeztem el a mérlegképes könyvelő tanfolyamot és még pályakezdő vagyok.

 • Távkönyvelés

  6900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Budapesti könyvelő keresése nem egyszerű feladat, mivel mint minden szakma, így ez is felhígult. Andrea nem csak szakmailag képzett és tapasztalt könyvelő Budapesten, hanem mindemellett még kifejezetten kedves is. Végre egy olyan szolgáltató, aki nem magas lóról beszél az emberrel! Csak ajánlani tudom.

Anita
2 éve

Közgazdász, mérlegképes könyvelő( vállalkozási, IFRS), kontrolleri végzettséggel rendelkezem. Több mint 30 éve számvitellel és adózással foglalkozom. Könyvelőirodámat 20 éve működtetem. Főkönyvelői és gazdasági vezetői tapasztalattal rendelkezem, főleg építőipar és termelővállalatnál szereztem tapasztalatot. Könyvelőirodánkban teljes körű számviteli szolgáltatást nyújtunk a legkisebb egyéni vállalkozótól a nagy termelővállalatig. Elkötelezett szakértő csapatunk segítségével könnyedén optimalizálhatja befizetendő adóját. Elkészítjük adóbevallását, valamit tanácsot adunk a megfelelő cég- és adózási forma kiválasztásában. Személyre szabott szolgáltatásaink által sikerre vezetheti cégét, vagy megkönnyítheti az adóbevallás időszakát. Mi folyamatosan nyomon követjük a jogszabályi változásokat, és azok betartásával adunk tanácsot. Folyamatos kapcsolattartást vállalunk. A jogszabályok által előírt nyilvántartásokon túl vezetői döntéseket alátámasztó információkkal is szolgálunk a cégvezetés felé. A precíz belső munka-folyamatainknak köszönhetően mindig naprakészek vagyunk, így jó előre tudunk szólni a fizetési kötelezettségekről, valamint folyamatosan tájékoztatjuk cége pénzügyi helyzetéről. Szívünkön viseljük a cége fejlődését, és az Ön problémája a mi problémánk is. Lovász Sándorné SZOLGÁLTATÁSOK: - könyvelés, távkönyvelés,online könyvelés - beszámoló, bevallások elkészítése - bérszámfejtés - adózási tanácsadás ügyvédi háttérrel - cég képviselet hatóságok előtt - egyéb pénzügyi tanácsadás és szolgáltatás (számlázás, utalás) - belső ellenőrzés, kontrolling feladatok vállalat értékelés -számlákért házhoz megyek

 • Távkönyvelés

  6900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon meg vagyok elégedve

Edina
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő távkönyvelés közben Győrben

Kérdések és válaszok