Kötelező könyvvizsgálat szolgáltatásra van szükséged Győrben és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 45 könyvelő közül! Korrekt kötelező könyvvizsgálat árak — 28100-52700 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Győrben! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Győrben közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

7 könyvelő most online

Mariann V.

Mariann V.

Tudok segíteni.

Rita O.

Rita O.

Közeli megoldás.

Miklós M.

Miklós M.

Érdekel.

Mennyibe kerül a kötelező könyvvizsgálat Győrben?

28100 - 52700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Győrben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

17 éve működő könyvelőirodánk nagy szakmai tapasztalattal, felelősségbiztosítással vállalja egyéni és társas vállalkozások, nonprofit szervezetek könyvelését. Ügyfeleink munkáját folyamatos tanácsadással segítjük az optimális adózás elérése érdekében. Egyénre szabott árainkkal, mindenki megelégedésével dolgozunk.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Hasznos tanácsokat kaptam, rugalmas volt az ügyintézés. Ajánlom másoknak is.

Dezső
2 éve

Teljes körű könyvelés, számviteli, ügyviteli szolgáltatás: cégek, vállalkozások, egyesületek, ügyvédi irodák részére. Adóbevallások készítése, bérszámfejtés, TB-ügyintézés, hatóság előtti képviselet. Rugalmas munkaidővel állok ügyfeleim rendelkezésére. Forduljon hozzám bizalommal, diszkréten kezelem ügyfeleim tevékenységét és ügyvitelét. Kérjen árajánlatot személyre, cégre szabottan!

 • Kötelező könyvvizsgálat

  5000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó.

Timea
2 éve

Cégalapítás, megbízható naprakész könyvelés, felelősségbiztosítással Érden.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Gyors válaszadás a felmerülő kérdéseimre, naprakész szakmai tudással párosulva. Nem is kell ennél több.

János
2 éve

Egyéni vállalkozások könyvelését vállalom másodállásban, főállásom egy több éve működő könyvelő irodában van. Bármikor elérhető vagyok, szívesen lejelentem az online számlákat, jelentem az egyszerűsített munkavállalókat. Figyelemmel kísérem az aktuális pályázatokat és azok lehetőségéről értesítem ügyfeleimet. Naprakészen követem a változásokat, alkalmazom azokat. Ügyfélkozpontú gondolkodás jellemez. SZOLGÁLTATÁSOK: Teljes körű könyvelésen kívül: - kezelem az ügyfélkapukat - figyelem a kiírt pályázatokat - jelentem az online számlákat - adatot szolgáltatok különböző kérésekkor (hitel, KSH…stb) - sajátomkènt kezelem a vàllalkozásokat

 • Kötelező könyvvizsgálat

  6500 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

E-mailben kerestem meg a céget.Két levélváltás és egy telefonos egyeztetést követően időpontot egyeztettünk a találkozásra. Nagyon rugalmasan három időpont közül is választhattam. A személyes találkozás alkalmával minden kérdésemre pontos, érthető választ kaptam. Megegyeztünk az anyagiakban és azóta ügyfelük vagyok.Pozitív képem alakult ki a cégről ezen rövid idő alatt. Amennyiben így is folytatódik a történet, elmondhatom, hogy egy jó üzleti befektetés volt.

Monika
2 éve

Vállalkozásunk 2002-ben alakult budakalászi székhelyű társaság, komoly tapasztalattal és szakmai tudással rendelkezünk, amelyet folyamatos továbbképzéssel karbantartunk, fejlesztünk. A kollégák közgazdász diplomával adótanácsadói, könyvvizsgálói végzettséggel rendelkeznek, amely biztosíték arra, hogy megbízható, precíz munkát várhat a társaságunktól. Ha a könyveléstől nem csak adatrögzítést vár, hanem komplex tanácsadást, adó optimalizálást, akkor a vállalkozásunk megfelelő az Ön számára. SZOLGÁLTATÁSOK: Teljes körű könyvelés, adótanácsadás, könyvvizsgálat

 • Kötelező könyvvizsgálat

  5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Profi, segítőkész, pontos. Csak ajánlani tudom!

Katalin
2 éve

Egyéni vállalkozók, Kft , Átalànyadó, KATA, SZJA Céged Könyvelése Elérhető Áron - Kérj Akciós Ajánlatot 5 Perc Alatt - Most Válassz Minket. Kedvezmény minden új ügyfelünknek! 2022-ben ingyen bérszámfejtünk! Most használd ki Te is!

 • Kötelező könyvvizsgálat

  6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Ajánlom, nagyon megbízható, precíz!

Sándor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő kötelező könyvvizsgálat közben Győrben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ágyvég kárpitozás: mennyi a munkadíj Győrben?

Győrben az ágyvég kárpitozás átlagos díja 20400 - 38300 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Győrben?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Győrben?

Ebben a pillanatban 45 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÁGYVÉG KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a munkával bízható meg: ágyvég kárpitozás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos az ágyvég kárpitozás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: ágyvég kárpitozás?

Az Ágyvég kárpitozás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy bútorasztalost nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas