Minőségi burkolás szeletelt téglával Kaposváron. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szeletelt téglával burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Kaposvár - Burkolás szeletelt téglával. Válassza ki a legjobb szakembert a 34 elérhető profi közül. Garantált minőség és elégedettség. Látogasson el oldalunkra! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Kaposváron környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

5 szeletelt téglával burkoló most online

Karoly

Karoly

Ma is elvállalom.

Gabor

Gabor

A környéken vagyok.

Rudolf

Rudolf

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a burkolás szeletelt téglával Kaposváron?

8500 - 15900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szeletelt téglával burkolók Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szeletelt téglával burkolót!

Tervek elkészítésén keresztül egészen a kulcsra kész állapotig vállaljuk a kivitelezést. Teljeskörű minőségi kivitelezés, referenciákkal rendelkező megbízható vállalkozótól.

 • Burkolás szeletelt téglával

  6900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon korrrekt, megbizható vállakozó. A mi házunkat ő építette az alaptól a beköltözésig. Igazán otthonos és szép lett! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Válassz okosan burkolót, mások segítségével. Kérj be több ajánlatot is ingyen! Minősített szakemberek. Írásban vagy telefonon. 70.000+ szakember. Valós értékelések. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Burkolás szeletelt téglával

  3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Soha senkinek nem ajánlom! Fel se hívjátok

Meleg és tiszta fürdővíz tavasztól őszig. Növelje az úszás élményét a SunnyTent. Ingyenes szállítás minden sátorhoz. A SunnyTent könnyen telepíthető. Rendeljen most! Még télen is.

 • Burkolás szeletelt téglával

  5600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Többször is jártam bent és nagyon kedvesek voltak minden egyes alkalommal! Legközelebb is szivesen megyek hozzájuk vásárolni! :)

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión. Wilio szabad. Minősített kézművesek. Gyors és gondtalan. Szakemberek szinten.

 • Burkolás szeletelt téglával

  7200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Jó szívvel ajánlom a csapatot, telefonon és email-ben is elérhetőek, tartották a megbeszélt határidőt, a részletekre is odafigyelve, minőségi munkát végeztek.

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! Stresszmentes kivitelezés. 95 visszatérő ügyfél. Összeszokott csapat. 500+ megbízás.

 • Burkolás szeletelt téglával

  3600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Laciék gyönyörű cserépkályhát építettek a szüleim házában, öröm ránézni, hozzábújni, érezni a melegét. Ajánlom őket mindenkinek, aki szép cserépkályhát, pontos, megbízható, ügyes szakembert szeretne.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szeletelt téglával burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló burkolás szeletelt téglával közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Burkolás szeletelt téglával: mennyi a munkadíj Kaposváron?

Kaposváron a burkolás szeletelt téglával átlagos díja 7000 - 13200 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - mi alapján válasszunk Kaposváron?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Kaposváron?

Jelenleg 24 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BURKOLÁS SZELETELT TÉGLÁVAL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk burkolót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált burkolót megbíznod ha erre van szükséged: burkolás szeletelt téglával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy burkoló segítségét?

Egy jó burkoló a burkolás szeletelt téglával mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: burkolás szeletelt téglával?

A burkolás szeletelt téglával és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy burkolót bátran megbízhatsz vele.

Olvas