Tappancsos burkolás Kaposvár területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tappancsos burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Kaposvár területén Tappancsos burkolás szolgáltatást kínálunk. Válasszon a 31 rendelkezésre álló szakember közül és élvezze az eredményt! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Kaposváron környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 tappancsos burkoló most online

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Gabor

Gabor

Ma is elvállalom.

György

György

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a tappancsos burkolás Kaposváron?

7400 - 14000 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tappancsos burkolóok Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tappancsos burkolót!

A lépcső tervezéstől a kivitelezésig számíthat tapasztalt szakembereinkre. Galériában több referenciaképet is megtekinthet, keressen bizalommal, kérjen ajánlatot! Önhordó lépcsők. Tetőtér beépítése. Egyedi falépcső készítés. Vasszerkezetes lépcsők.

 • Tappancsos burkolás

  7400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Jó minőségű széles választék.

Térkövezés rövid határidővel, teljes körűen, hulladék elszállítással, takarítással együtt. Vállaljuk magánszemélyek és cégek részére térburkolat készítését. Tiszta, minőségi munka. 8 éves tapasztalat. Tiszta munkaterület. Országos kivitelezés.

 • Tappancsos burkolás

  7300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Hatalmas választék,kedves eladók és segítőkész főnökség!

Kérjen most ingyenes árajánlatot térkövezésre, határidővel és megcsináljuk álmai udvarát! Professzionális térkő lerakás, kizárólag igényeseknek, akik a maximális minőséget várják. Ingyenes műfű minta. 10 év garancia. Ingyenes árajánlat. Kutyabarát. Raktáron lévő műfűvel.

 • Tappancsos burkolás

  6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jó

Szegélykő fektetése Járda építés tékő építés autó parkoló építés. Útburkolatok, viacolorok, autóbeállók, parkolók, járdák, járdaszigetek képítése. Tereprendezés. Termőföld szállítás.

 • Tappancsos burkolás

  3500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Objektíven, röviden értékelve: sajnos még egy mester" aki gyarapítja a megbízhatatlanok népes táborát. Az elvégzett munkáját, szakértelmét értékelni nem tudom, mivel az első megbeszélés és helyszíni felmérést követően nyoma veszett, tehát elképzelhető, hogy jó szakember csak Én nem voltam méltó arra, hogy fizethessek az elvégzett munkájáért.

Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Ajánlatkérés 1 Perc Alatt és Csak Válogatnod Kell a Legjobb Burkolók Közül! Teljeskörű megoldások.

 • Tappancsos burkolás

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Csak superlativus-ok jutnak eszembe: pontos, korrekt, megbízható, rendben dolgozó, kommunikáló jó csapat, szép munkával!!! Szerencse, hogy rájuk akadtunk, nagyon köszönjük az emberekhez és a saját munkájukhoz való hozzáállásukat!

Cord Kft
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tappancsos burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló tappancsos burkolás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tappancsos burkolás: mennyibe kerül Kaposváron?

Kaposváron a tappancsos burkolás átlagos díja 8000 - 15000 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan válasszunk Kaposváron?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Kaposváron?

Most 24 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TAPPANCSOS BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk burkolót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált burkolót keresned akkor, ha a következőre van szükséged: tappancsos burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi burkoló segítségét?

Egy megbízható burkoló a tappancsos burkolás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: tappancsos burkolás?

A tappancsos burkolás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy burkolót bátran megbízhatsz vele.

Olvas