Lepattant zománc javítása Kaposváron tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Tökéletes mosolyra vágysz? A lepattant zománc javítása mostantól elérhető szolgáltatásunkban! Tapasztalt szakembereink segítségével könnyedén megszabadulhatsz a kellemetlen esztétikai hibától. Bízd ránk az ügyet és élvezd az újra ragyogó, egészséges fogaidat! Árak: 10 000 Ft-tól 30 000 Ft-ig, attól függően, hogy milyen mértékű a sérülés. Ne hagyd, hogy a lepattant zománc a mosolyod árnyékává váljon, válaszd szolgáltatásunkat és tedd boldoggá magad!

6 szakember, aki végzi a zománc javítását most online

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kaposváron?

8300 - 15600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a zománc javítását Kaposváron!

Express kiszállás! Azonnal javítjuk megtaláljuk és javítjuk a hibát! Gyors kiszállás és javítás rövid időn belül! 0-24 rendelkezésre állás. Vízszerelés. Ingyenes kiszállás. Gázszerelés. Kedvező árak. Csőtörtés feltárás. Duguláselhárítás.

  • Lepattant zománc javítása

    6100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Ugy latom, ezek a "szakemberek" mind osszebeszelnek es egysegesen tartjak pimaszul magasan az arakat. Ha azt akarod hogy ne ontson el a szar vagy egyaltalan hasznalni tudjad a WC-t, kenytelen vagy ezeket a csirkefogokat kihivni es kifizetni a pofatlanul magas arakat. Fodor ur sem kivetel,: egy pokhendi kicsi f@sz, aki visszael azzal, hogy szukseg van ra, nyeregben erzi magat. Egy merfoldes gazember, ha engem kerdeztek. Aki teheti, ne hivja, mert mindegy mit fog csinalni, pofatlan sokat fog kerni a semmiert ez a kicsi kuki ember.

Mihály
3 éve

Többéves szakmai tapasztalattal rövid határidővel vállaljuk a tervezést a kivítelezést és. a hatósági átadást.A csatornázás minden felmerülő részét tudjuk vállalni új bekötések.

  • Lepattant zománc javítása

    5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Hozzáértő,szakértő eladók,jó parkolási lehetőség,széles árú választék

Lőrinc
3 éve

Kéménybélelés ha korszerűsíteni kívánja fűtési rendszerét, vagy lecserélné gázkészülékét. Ingyenes felmérés. 24 órán belül árajánlat. Szolgáltatások: Kéménybélelés, Kondenzációs kémény, Kandalló kiépítés.

  • Lepattant zománc javítása

    3900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Kedvesek, segítőkészek és jó árakat is kaptam!

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most zománc javító szakembert percek alatt! Kérj ajánlatot INGYEN és kötelezettségmentesen az ellenőrzött, helyi szakembereinktől! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a zománc javítását, lepattant zománc javítása közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen szakemberekre van szükség a lepattant zománc javításához?

A lepattant zománc javításához fogorvosra van szükség, általában a fogorvosok által használt tömőanyagokkal és technikákkal. Az árak változóak lehetnek, de átlagosan egy fogtömés ára Magyarországon általában 10 000-20 000 forint között van.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen termékeket ajánlasz a lepattant zománc javításához a fürdőszobai berendezéseken?

A lepattant zománc javításához ajánlom a Cif Power & Shine fürdőszobai tisztítót, amely 1590 forintba kerül. Ezen kívül a Rust-Oleum Tub & Tile Refinishing Kit is hatékony lehet, ára pedig 19 990 forint. Mindkét termék könnyen használható és hatékonyan javítja a zománcot.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen módszerekkel lehet megszüntetni a lepattant zománcot a mosdóban?

A lepattant zománc megszüntetésére a legjobb megoldás a mosdó felületének újrafestése. Ennek ára általában 20 000-30 000 forint között mozog, és szakember végezheti el a munkát. Más lehetőségek közé tartozik a zománc javítása, de ezek általában csak ideiglenes megoldást jelentenek, és áruk is változó lehet. Ajánlott szakemberrel konzultálni, hogy megtudja a legjobb megoldást a saját mosdójára.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyek a lepattant zománc javításához szükséges speciális eszközök?

A lepattant zománc javításához szükséges speciális eszközök közé tartoznak az emelőfogó, a fogászati ​​fúró, a fogászati ​​cement, a fogászati ​​műgyanta és a polírozó. Az ilyen javítás ára általában 10 000 és 30 000 forint között változik, attól függően, hogy melyik eszközöket használják. Ajánlott szakemberhez fordulni, hogy biztosítsa a javítás minőségét és tartósságát.

Olvas