Zománcozott kád felújítása Kaposvár területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Újítsa fel zománcozott kádját gyorsan és hatékonyan! Keresse szakértőinket Kaposváron, akik garantáltan kiváló minőségben és versenyképes áron végzik el a kádfelújítást. Az árak a munka mérete és az elvégzendő munkák függvényében változnak, de minden esetben kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfeleink igényeire és a minőségi munkavégzésre. Ne halogassa tovább, hívjon minket még ma és tegye kádját újjá!

6 szakember fürdőkád javító most online

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Gyula

Gyula

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kaposváron?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Kaposváron!

Ha gondja van, hívja Pozsonyi Imre gázkészülék szerelő mestert!

  • Zománcozott kád felújítása

    5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Megbizhato kedves es hozzaerto a kiszolgalas.

János
2 éve

Cégünk 18 év gyűjtőkémény kivitelezői tapasztalataival áll készen igényeinek kielégítésére. Gyűjtőkémények átalakítása energiatakarékos kondenzációs kazánhoz KREA K2+ rendszerrel. Termofor Gyűjtőkémények. KREA K2+ rendszer. Egyedi kémények.

  • Zománcozott kád felújítása

    4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható, gyors, precíz munka. Csak ajánlani tudom!

Ödön
2 éve

Kéménybélelés ha korszerűsíteni kívánja fűtési rendszerét, vagy lecserélné gázkészülékét. Ingyenes felmérés. 24 órán belül árajánlat. Szolgáltatások: Kéménybélelés, Kondenzációs kémény, Kandalló kiépítés.

  • Zománcozott kád felújítása

    3900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Kedvesek, segítőkészek és jó árakat is kaptam!

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, zománcozott kád felújítása közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyi ideig tart a zománcozott kádak kopásának javítása?

A zománcozott kádak kopásának javítása általában 5-10 évig tart, attól függően, hogy mennyire sérült a felület. Az árak pedig általában 20 000-50 000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen nagy a sérülés és mennyi munkára van szükség.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor érdemes új zománcozott kádat vásárolni?

Az új zománcozott kád vásárlása akkor javasolt, ha a régi kád már nem javítható vagy nem megfelelő állapotban van. Az árak változóak, de általában egy jó minőségű zománcozott kád ára körülbelül 50 000-100 000 forint között van. Fontos azonban megjegyezni, hogy az árak függnek a kád méretétől, anyagától és a gyártótól is.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen módon lehet a zománcozott kádakat megóvni a szennyeződésektől?

A legjobb módja a zománcozott kádak megóvásának a szennyeződésektől az, ha rendszeresen tisztítjuk és karbantartjuk őket. Használjunk enyhébb tisztítószereket, mint például a szódabikarbóna vagy a citromlé, és kerüljük az erős savak és lúgok használatát. A zománcot védelmező speciális szerek, mint például a Cramer email Star, segítenek megőrizni a kád ragyogó fényét és csökkentik a szennyeződések lerakódását. Árak változóak, de az említett termék ára körülbelül 5.000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan kell ápolni a zománcozott kádak csaptelepét?

A zománcozott kádak csaptelepének ápolásához javasoljuk a nem-abrazív tisztítószereket, mint például a citromsavas oldat vagy a szódabikarbóna. Kerülje a súrolószereket és a savas tisztítószereket, mivel ezek károsíthatják a zománcozott felületet. A Grohe Eurosmart csaptelep ára átlagosan 25 000 forint körül van.

Olvas