Régi kád felújítása Kaposváron a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Tegye tökéletessé fürdőszobáját újrahasznosítással! Kaposváron szolgáltatásunk segítségével könnyedén felújíthatja régi kádját, és egy új, modern fürdőszoba részese lehet. Tapasztalt szakembereink garantálják a kiváló minőséget, és az árak is rugalmasak: 15 000 Ft-tól, a kád állapotától függően. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot most, és lépjen közelebb álmai fürdőszobájához!

6 szakember fürdőkád javító most online

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Elek

Elek

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kaposváron?

11800 - 22100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Kaposváron!

Ha gondja van, hívja Pozsonyi Imre gázkészülék szerelő mestert!

  • Régi kád felújítása

    5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Megbizhato kedves es hozzaerto a kiszolgalas.

János
2 éve

Vállaljuk kondenzációs kazán égéstermék elvezetésének építését és kazán cseréjét. Kazán-kémény egy kézben. Beüzemelés. Tervezés engedélyezés. Teljes körű ügyintézés.

  • Régi kád felújítása

    3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Rendkívüli rugalmas, segítőkész és sokoldalú csapat várja, hogy segíthetsen.

István
2 éve

Szennyvízcsatorna Javítás információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt. Szennyvízcsatorna Javítás keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a Seekweb! Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat.

  • Régi kád felújítása

    5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

10 perces munkáért volt képe 25.000 Ft-ot elkérni, természetesen számla nélkül. Gyalázatos gazember. A szar vámszedője.

Aladár
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most szakembert fürdőkád javítására és pár perc alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. INGYENES és kötelezettségmentes! Kattints ide a megrendeléshez!

Egy szakember fürdőkád javító, régi kád felújítása közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mire figyeljek oda a régi kád karbantartása során?

Amikor karbantartja a régi kádját, fontos, hogy ellenőrizze a szivattyúk, a szűrők és a fűtőelemek állapotát. Ha bármilyen problémát észlel, javasolt cserélni az alkatrészeket, hogy elkerülje a további károkat. Emellett javasolt rendszeresen tisztítani és fertőtleníteni a kádat, valamint használni megfelelő tisztítószereket. A karbantartás ára általában a javítandó alkatrészek és a szakember munkadíja alapján változik.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyi időt vesz igénybe egy régi kád felújítása?

Az idő, amely szükséges egy régi kád felújításához, függ a kád állapotától és a felújítás típusától. Általában a felújítás 1-2 hetet vesz igénybe, és árak változóak lehetnek, általában 50 000-150 000 forint között. Ajánlott szakemberrel dolgozni a legjobb eredmény érdekében.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan javíthatom meg a régi kád szivárgását?

A régi kád szivárgásának javításához javasoljuk a Silirub 2 vagy a Sikasil Universal kád- és zuhanytálca tömítőanyag használatát. Árak változóak, de általában 2000-3000 forint között vannak. Először távolítsa el a régi tömítőanyagot és tisztítsa meg a felületet. Majd vigye fel a tömítőanyagot az érintett területre és hagyja száradni legalább 24 órán át. Ezután tesztelje a javítást vízzel. Ha a szivárgás még mindig fennáll, akkor javasoljuk a kád cseréjét.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan tudom a régi kádamat víztakarékosabbá tenni?

A régi kádak víztakarékossága javítható a vízszint csökkentésével és a víznyomás csökkentésével. Az Aquaestil kínál olyan kádakat, amelyek speciális technológiával rendelkeznek, és akár 50% -kal csökkentik a vízfogyasztást. Az árak változóak, de általában 50 000 és 150 000 forint között mozognak. Ajánlott szakemberrel konzultálni a kád víztakarékossá tételéhez.

Olvas