Bosch mosógép szervíz szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 9 mosógép szerelő közül! Korrekt bosch mosógép szervíz árak: 4500-8400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Kaposváron környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 mosógép szerelő most online

József

József

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a bosch mosógép szervíz Kaposváron?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Kaposvár dolgozom, megyében is! Akár a helyszínen is megvárható Budapesten ingyenesen kiszállítunk! Minőségi, környezettudatos szerviz. 30 év tapasztalatával várjuk! Megbízható minőség.

 • Bosch mosógép szervíz

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Én több mint 3 hete várok arra, hogy megjavítsák a fényképezőgépem. Ami nem lenne ha baj, ha nem 2-3 napról lett volna szó, és folyamatosan tájékoztatva vagyok, hogy miért kell ennyit várnom. Nekem ez már anyagi jellegű kiesést is jelent, így sajnos elfogyott a türelmem. Várom válaszukat a mai hívásommal kapcsolatban!

Kedves érdeklődő! Rövid javítási idővel várjuk, keressen minket most! Gyári alkatrészek. Megbízható minőség. 12 hónap garancia.

 • Bosch mosógép szervíz

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Jól sikerült a javítás, és az idővel sem volt gond. Először kicsit döcögősen, majdnem udvariatlanul indult a dolog, de hamar kisimult minden, és kellemes lett a kommunikáció is, ami fontos a szolgáltatási iparban. Azért még a gép megfigyelés alatt áll, mert bár minden kifogástalanul működik, a levelező program használatakor, amikor megnyomom a Válasz gombot, néha egy pillanatra megjelenik egy szétesett kép, ami eddig ismeretlen volt. Ja, igen, a gép videó chipjét kellett kicserélni. Szóval most figyelek, hogy ha sűrűsödik a hiba, akkor még a garancia idő alatt be tudjam vinni. Amúgy 5 pontot adok.

Péter vagyok. Országosan Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Villany tűzhely sütő, Díjtalan kiszállás, 6hó garancia, Háztartási gép szakszerviz. Hivatalos márkaszerviz. Közel 30 év tapasztalat.

 • Bosch mosógép szervíz

  3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

A megyében az egyik legjobb szervíz, csak ajánlani tudom! 5*

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Hívjon minket és javíttassa meg mosogatógépét otthonában a lehető leggyorsabban. Több mint 20 év szakmai tapasztalattal javítjuk mosogatógépét. MInden hívást felveszünk. Reális árak. Javítás új alkatrészekkel. Helyszíni szerviz.

 • Bosch mosógép szervíz

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon tudom ajánlani mert korrekt és jól dolgozik

Üdvözlöm a profilomon. Beépíthető konyhai elszívók hatalmas választéka Magyarország legnagyobb bútorkeresőjén. Gyönyörű otthonról álmodsz? Nálunk mindent megtalálsz álmaid otthonához.

 • Bosch mosógép szervíz

  3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Kedves,gyors,pontos, precíz.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő bosch mosógép szervíz közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bosch mosógép szervíz: mennyi az ára Kaposváron?

Kaposváron a bosch mosógép szervíz átlagos ára 4200 - 7800 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi értékeléseket?

Kaposváron a lambdaszonda tisztítás szolgáltatáshoz már 9 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek mosógép szerelőt Kaposváron?

Most 7 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAMBDASZONDA TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok mosógép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autószerelőt hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: lambdaszonda tisztítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi mosógép szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a lambdaszonda tisztítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor mosógép szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas