Miele mosógép szervíz: erre van szükséged Kaposváron és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 9 mosógép szerelő közül! Korrekt miele mosógép szervíz árak: 4500-8400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Kaposváron környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 mosógép szerelő most online

Tibor

Tibor

Еrdekel.

Dániel

Dániel

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a miele mosógép szervíz Kaposváron?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Kaposvár dolgozom, megyében is! Akár a helyszínen is megvárható Budapesten ingyenesen kiszállítunk! Minőségi, környezettudatos szerviz. 30 év tapasztalatával várjuk! Megbízható minőség.

  • Miele mosógép szervíz

    4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Én több mint 3 hete várok arra, hogy megjavítsák a fényképezőgépem. Ami nem lenne ha baj, ha nem 2-3 napról lett volna szó, és folyamatosan tájékoztatva vagyok, hogy miért kell ennyit várnom. Nekem ez már anyagi jellegű kiesést is jelent, így sajnos elfogyott a türelmem. Várom válaszukat a mai hívásommal kapcsolatban!

Kedves érdeklődő! Rövid javítási idővel várjuk, keressen minket most! Gyári alkatrészek. Megbízható minőség. 12 hónap garancia.

  • Miele mosógép szervíz

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Jól sikerült a javítás, és az idővel sem volt gond. Először kicsit döcögősen, majdnem udvariatlanul indult a dolog, de hamar kisimult minden, és kellemes lett a kommunikáció is, ami fontos a szolgáltatási iparban. Azért még a gép megfigyelés alatt áll, mert bár minden kifogástalanul működik, a levelező program használatakor, amikor megnyomom a Válasz gombot, néha egy pillanatra megjelenik egy szétesett kép, ami eddig ismeretlen volt. Ja, igen, a gép videó chipjét kellett kicserélni. Szóval most figyelek, hogy ha sűrűsödik a hiba, akkor még a garancia idő alatt be tudjam vinni. Amúgy 5 pontot adok.

Péter vagyok. Országosan Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Villany tűzhely sütő, Díjtalan kiszállás, 6hó garancia, Háztartási gép szakszerviz. Hivatalos márkaszerviz. Közel 30 év tapasztalat.

  • Miele mosógép szervíz

    3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

A megyében az egyik legjobb szervíz, csak ajánlani tudom! 5*

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Hívjon minket és javíttassa meg mosogatógépét otthonában a lehető leggyorsabban. Több mint 20 év szakmai tapasztalattal javítjuk mosogatógépét. MInden hívást felveszünk. Reális árak. Javítás új alkatrészekkel. Helyszíni szerviz.

  • Miele mosógép szervíz

    3500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon tudom ajánlani mert korrekt és jól dolgozik

Üdvözlöm a profilomon. Beépíthető konyhai elszívók hatalmas választéka Magyarország legnagyobb bútorkeresőjén. Gyönyörű otthonról álmodsz? Nálunk mindent megtalálsz álmaid otthonához.

  • Miele mosógép szervíz

    3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Kedves,gyors,pontos, precíz.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő miele mosógép szervíz közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miele mosógép szervíz: mennyi a munkadíj Kaposváron?

Kaposváron a miele mosógép szervíz átlagos díja 4800 - 9000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Mosógép Szerelők - mi alapján választhatunk Kaposváron?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok mosógép szerelőt Kaposváron?

Jelenleg 6 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KERÉKCSAPÁGY HIBA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy mosógép szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal bízható meg bátran: kerékcsapágy hiba vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi mosógép szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a kerékcsapágy hiba mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha mosógép szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas