Samsung telefon üvegcsere szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 11 telefon szerelő közül! Korrekt samsung telefon üvegcsere árak — 7000-13100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kaposváron környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 telefon szerelő most online

Gabor

Gabor

Еrdekel.

Krisztian

Krisztian

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a samsung telefon üvegcsere Kaposváron?

7000 - 13100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Kedves érdeklődő! Cégünk márkafüggetlen mobiltelefon szerviz. Válaljuk minden típusú mobiltelefon garancián túli javítását beleértve a kínai készülékeket is.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon pixelhiba javítás, üvegfólia telefonra felhelyezés, telefon bekapcsoló gomb javítás, kijelző javítás, telefon üveg karc javítás

  • Samsung telefon üvegcsere

    5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon ritka manapság, találkozni egy olyan emberrel, aki ilyen lelkiismeretesen végzi a munkáját! Köszönöm szépen Igor megmentette az iPhone-omat, megjavította, megtisztította és egy második életet adott neki! Nem kért plusz pénzt és mindent világosan és érthetően elmagyaráz! Csúcskategóriás!!!

Zoltán vagyok. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon töltő javítás, iphone 5s akkumulátor csere, képernyő csere, telefon bekapcsoló gomb javítás, beázott iphone javítás

Szerviz szolgáltatásunk:, törött telefon kijelző javítás, iphone x akkumulátor csere, telefon kijelző csere, telefon képernyő javítás, iphone 11 akkumulátor csere

  • Samsung telefon üvegcsere

    3000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Minden világos volt a kezdetektől fogva. A konkrét kérdésektől és a szoftverek ajánlásaitól kezdve a telefon ellenőrzéséig, az átlátható feltételekig, mielőtt a munka megkezdődött volna. A megbeszélt napon érkezett, és mindent rendben és gyorsan elvégzett. A telefon olyan jó, mintha új lenne. Hurrá!!! Köszönöm. Ajánlom!

Kaposvár dolgozom, megyében is! Xiaomi telefon szerviz. A telefonod mindenhol veled van és mindenben segít. Mi pedig azért dolgozunk szervizeinkben, hogy erről a segítségről soha ne kelljen lemondanod. A Xiaomi okostelefonok leggyakoribb hibajelei: kijelző- és hátlaptörés, -repedés, gyorsan merülő vagy nem tölthető akkumulátor, beázás okozta folyadékkár, halk, recsegő hangszóró, nem működő mikrofon, hibás kamera, szoftverhibák. A fenti hibákat javítva tehát nemcsak egy újra tökéletes működő Xiaomi telefont kapsz vissza kollégáinktól. Hanem a mindennapok gépzetének tökéletes működését. A fogaskereket, ami az életedet hajtja.

Szolgáltatásaink:, iphone 8 akkumulátor csere, telefon alaplap javítás, iphone x akkumulátor csere, telefon érintőképernyő javítás, törött kijelző telefon adatmentés

  • Samsung telefon üvegcsere

    4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Sajnálom, hogy nem tudták kicserélni az üveget az én hibámból, elnézést kérek az időért, köszönöm szépen, és az utasítás szerint időben megtörtént.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő samsung telefon üvegcsere közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Samsung telefon üvegcsere: mennyi a munkadíj Kaposváron?

Kaposváron a samsung telefon üvegcsere átlagos díja 5700 - 10700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan választhatunk Kaposváron?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Kaposváron?

Jelenleg 10 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MERCEDES SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt megbíznod ha a következőre van szükséged: mercedes szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó telefon szerelő?

Egy megbízható autószerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha telefon szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas