Telefon kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 7 telefon szerelő közül! Korrekt telefon kijelző javítás árak — 4900-9200 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Kaposváron környékén dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Levente

Levente

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon kijelző javítás Kaposváron?

4900 - 9200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Kedves érdeklődő! Cégünk márkafüggetlen mobiltelefon szerviz. Válaljuk minden típusú mobiltelefon garancián túli javítását beleértve a kínai készülékeket is.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon pixelhiba javítás, üvegfólia telefonra felhelyezés, telefon bekapcsoló gomb javítás, kijelző javítás, telefon üveg karc javítás

  • Telefon kijelző javítás

    5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon ritka manapság, találkozni egy olyan emberrel, aki ilyen lelkiismeretesen végzi a munkáját! Köszönöm szépen Igor megmentette az iPhone-omat, megjavította, megtisztította és egy második életet adott neki! Nem kért plusz pénzt és mindent világosan és érthetően elmagyaráz! Csúcskategóriás!!!

Zoltán vagyok. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon töltő javítás, iphone 5s akkumulátor csere, képernyő csere, telefon bekapcsoló gomb javítás, beázott iphone javítás

Szerviz szolgáltatásunk:, törött telefon kijelző javítás, iphone x akkumulátor csere, telefon kijelző csere, telefon képernyő javítás, iphone 11 akkumulátor csere

  • Telefon kijelző javítás

    3000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Minden világos volt a kezdetektől fogva. A konkrét kérdésektől és a szoftverek ajánlásaitól kezdve a telefon ellenőrzéséig, az átlátható feltételekig, mielőtt a munka megkezdődött volna. A megbeszélt napon érkezett, és mindent rendben és gyorsan elvégzett. A telefon olyan jó, mintha új lenne. Hurrá!!! Köszönöm. Ajánlom!

Kaposvár dolgozom, megyében is! Xiaomi telefon szerviz. A telefonod mindenhol veled van és mindenben segít. Mi pedig azért dolgozunk szervizeinkben, hogy erről a segítségről soha ne kelljen lemondanod. A Xiaomi okostelefonok leggyakoribb hibajelei: kijelző- és hátlaptörés, -repedés, gyorsan merülő vagy nem tölthető akkumulátor, beázás okozta folyadékkár, halk, recsegő hangszóró, nem működő mikrofon, hibás kamera, szoftverhibák. A fenti hibákat javítva tehát nemcsak egy újra tökéletes működő Xiaomi telefont kapsz vissza kollégáinktól. Hanem a mindennapok gépzetének tökéletes működését. A fogaskereket, ami az életedet hajtja.

Szolgáltatásaink:, iphone 8 akkumulátor csere, telefon alaplap javítás, iphone x akkumulátor csere, telefon érintőképernyő javítás, törött kijelző telefon adatmentés

  • Telefon kijelző javítás

    4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Sajnálom, hogy nem tudták kicserélni az üveget az én hibámból, elnézést kérek az időért, köszönöm szépen, és az utasítás szerint időben megtörtént.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon kijelző javítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon kijelző javítás: mennyi az ára Kaposváron?

Kaposváron a telefon kijelző javítás átlagos díja 5500 - 10400 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan válasszunk Kaposváron?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Kaposváron?

Most 11 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ALFA ROMEO SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: alfa romeo szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi telefon szerelő?

Egy megbízható autószerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: telefon kijelző javítás?

Az Alfa Romeo szerviz és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas