Törött kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 7 telefon szerelő közül! Korrekt törött kijelző javítás árak: 4400-8300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kaposváron környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

János

János

Еrdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a törött kijelző javítás Kaposváron?

4400 - 8300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Miklós, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Szerviz szolgáltatásunk:, alcatel kijelző javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás, asztali telefon javítás, telefon képernyő javítás

Szolgáltatásaink:, iphone se akkumulátor csere, mobiltelefon javítás, törött telefon kijelző javítás, telefon töltő javítás, asztali telefon javítás

  • Törött kijelző javítás

    6700 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Google Services telepítése a Huawei P40 pro okostelefonra

Kaposvár dolgozom, megyében is! Szerviz szolgáltatásunk:, iphone 5s akkumulátor csere, kijelző javítás, telefon kamera javítás, telefon töltő javítás, telefon kamera lencse javítás

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon töltő javítás, vezetékes csengő szerelés, telefon szoftver javítás, telefon törött kijelző javítás, telefon kijelző karc javítás

  • Törött kijelző javítás

    5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A mester a gép árnyalatainak tisztázása, a diagnosztika és a minőségi javítás után nagyon rövid idő alatt, az előre egyeztetett munkamennyiség és költség szerint vállalta a munkát. A munkát ő maga végezte, szakszerűen, pontosan és minőségileg, ami igazán magas szintű szolgáltatás és szakmai hozzáértés volt. Őszintén szólva nagyon örülök. Még egyszer nagyon szépen köszönöm.

Tisztelt Érdeklődő! Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 97,1%-a teljes mértékben elégedett volt ügyfélszolgálatunkkal.

Főbb szolgáltatásaink:, telefon kijelző csere, telefon hangszóró javítás, telefon akkumulátor csere, üvegfólia telefonra felhelyezés, telefon akkumulátor csere

  • Törött kijelző javítás

    4300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Kiváló szakember, tudja, hogyan kell megtalálni a szokatlan megközelítéseket a gépek javításához, pszichikai képességeket alkalmaz a javításban (diagnosztizálta a telefont a képen).

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő törött kijelző javítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Törött kijelző javítás: mennyi a munkadíj Kaposváron?

Kaposváron a törött kijelző javítás átlagos ára 4000 - 7500 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valódi véleményeket?

Kaposváron az autó fényezés javítás szolgáltatáshoz már 8 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Kaposváron?

Jelenleg 6 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ FÉNYEZÉS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható járműfényezőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: autó fényezés javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy profi járműfényező az autó fényezés javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: törött kijelző javítás?

Az Autó fényezés javítás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy járműfényezőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas