Samsung kijelző csere szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 9 telefon szerelő közül! Korrekt samsung kijelző csere árak: 4600-8700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kaposváron környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

János

János

Еrdekel.

Béla

Béla

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a samsung kijelző csere Kaposváron?

4600 - 8700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Kaposvár dolgozom, megyében is! Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon törött kijelző javítás, iphone 11 akkumulátor csere, telefon képernyő javítás, üvegkarc eltávolítás, kijelző javítás

Fő profilunk:, törött kijelző javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás, telefon üvegcsere, iphone 8 plus akkumulátor csere, telefon üveg karc javítás

  • Samsung kijelző csere

    6500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

A munkaközvetítés után elkezdtem ajánlatokat kapni előadóművészektől. Ez az előadó azzal vonzotta, hogy azonnal elkezdett konkrét kérdéseket feltenni. Mint mindenki más, elkezdte tanulmányozni a véleményeket. Mivel a pozitív vélemények nagyon jól sikerültek, elkezdtem olvasni a negatívakat. Egy lány írta: durva. A nő érdeklődött, és írt neki egy csevegést. Hülye kérdéseket tettem fel (Kína), és tudtam rájuk a választ (nem szándékosan, de hirtelen...). Az egészséges demagógia jegyében kaptam válaszokat (én ezt nevezném annak). Nagyon élveztem! Az eredmény: egy remek, udvarias, nagyon korrekt srác! Voltak problémáim az idővel : könnyű volt megegyezni , a feladatot olyan időkeretben végezték el, amivel több mint elégedett voltam. Néhány további kérdésben is tanácsot adott. A munka ára is nagyon jó volt! Isten ments, hogy csak hozzá menjek! És mindenképpen ajánlanám őt barátaimnak és ismerőseimnek.

Üdvözlöm a profilomon. Azonnali segítség sorban állás nélkül. Gyári alkatrészek. Könnyű megközelíthetőség. ‎Szervizelt készülékek · ‎Futárszolgálat

Fő profilunk:, iphone 6s akkumulátor csere, telefon hangszóró tisztítás, telefon lcd kijelző javítás, Telefon takarítás, alcatel kijelző javítás

  • Samsung kijelző csere

    6700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Már több mint az első alkalommal vettem igénybe Igor szolgáltatásait, és ő tökéletes.

Tibor, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Galaxy okostelefonok készülékek szervize • Expressz javítások • Élettartam garancia • Időpontfoglalás Galaxy okostelefonok szervizeinkben

Szerviz szolgáltatásunk:, telefon újratelepítés, telefon kijelző karc javítás, telefon kamera lencse javítás, vezetékes csengő szerelés, üvegkarc eltávolítás

  • Samsung kijelző csere

    3800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A töltőt javításra adtam, a technikus még aznap elhozta a javítottat. Éjszaka, így laptop nélkül olyan voltam, mintha nem lenne kezem. A munkát nagyon gyorsan elvégezték.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő samsung kijelző csere közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Samsung kijelző csere: mennyi az ára Kaposváron?

Kaposváron a samsung kijelző csere átlagos díja 5100 - 9600 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján választhatunk Kaposváron?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Kaposváron?

Jelenleg 7 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ KLÍMA JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt keresned amennyiben erre van szükséged: autó klíma javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy telefon szerelő?

Egy jó autószerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: telefon szerelő?

Ha egy megfelelő autószerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Autó klíma javítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas