Telefon lcd kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 9 telefon szerelő közül! Korrekt telefon lcd kijelző javítás árak — 5700-10700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Kaposváron közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 telefon szerelő most online

Attila

Attila

Еrdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon lcd kijelző javítás Kaposváron?

5700 - 10700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Kaposvár dolgozom, megyében is! Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon törött kijelző javítás, iphone 11 akkumulátor csere, telefon képernyő javítás, üvegkarc eltávolítás, kijelző javítás

Fő profilunk:, törött kijelző javítás, telefon bekapcsoló gomb javítás, telefon üvegcsere, iphone 8 plus akkumulátor csere, telefon üveg karc javítás

  • Telefon lcd kijelző javítás

    6500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

A munkaközvetítés után elkezdtem ajánlatokat kapni előadóművészektől. Ez az előadó azzal vonzotta, hogy azonnal elkezdett konkrét kérdéseket feltenni. Mint mindenki más, elkezdte tanulmányozni a véleményeket. Mivel a pozitív vélemények nagyon jól sikerültek, elkezdtem olvasni a negatívakat. Egy lány írta: durva. A nő érdeklődött, és írt neki egy csevegést. Hülye kérdéseket tettem fel (Kína), és tudtam rájuk a választ (nem szándékosan, de hirtelen...). Az egészséges demagógia jegyében kaptam válaszokat (én ezt nevezném annak). Nagyon élveztem! Az eredmény: egy remek, udvarias, nagyon korrekt srác! Voltak problémáim az idővel : könnyű volt megegyezni , a feladatot olyan időkeretben végezték el, amivel több mint elégedett voltam. Néhány további kérdésben is tanácsot adott. A munka ára is nagyon jó volt! Isten ments, hogy csak hozzá menjek! És mindenképpen ajánlanám őt barátaimnak és ismerőseimnek.

Üdvözlöm a profilomon. Azonnali segítség sorban állás nélkül. Gyári alkatrészek. Könnyű megközelíthetőség. ‎Szervizelt készülékek · ‎Futárszolgálat

Fő profilunk:, iphone 6s akkumulátor csere, telefon hangszóró tisztítás, telefon lcd kijelző javítás, Telefon takarítás, alcatel kijelző javítás

  • Telefon lcd kijelző javítás

    6700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Már több mint az első alkalommal vettem igénybe Igor szolgáltatásait, és ő tökéletes.

Tibor, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Galaxy okostelefonok készülékek szervize • Expressz javítások • Élettartam garancia • Időpontfoglalás Galaxy okostelefonok szervizeinkben

Szerviz szolgáltatásunk:, telefon újratelepítés, telefon kijelző karc javítás, telefon kamera lencse javítás, vezetékes csengő szerelés, üvegkarc eltávolítás

  • Telefon lcd kijelző javítás

    3800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A töltőt javításra adtam, a technikus még aznap elhozta a javítottat. Éjszaka, így laptop nélkül olyan voltam, mintha nem lenne kezem. A munkát nagyon gyorsan elvégezték.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon lcd kijelző javítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon lcd kijelző javítás: milyen árak vannak Kaposváron?

Kaposváron a telefon lcd kijelző javítás átlagos díja 5300 - 9900 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható értékeléseket?

Kaposváron a lexus szerviz szolgáltatáshoz már 14 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Kaposváron?

Ebben a pillanatban 11 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LEXUS SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy telefon szerelő?

Egy autószerelő ezzel a feladattal bízható meg: lexus szerviz vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy telefon szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő a lexus szerviz mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha telefon szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas