Ajtó felújítás bontás nélkül Kecskeméten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtófelújítás bontás nélkül szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Kecskemét - Ajtó felújítás bontás nélkül. 59 profi szakember áll rendelkezésre. Kérje ajánlatunkat most! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten környékén dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

9 ajtófelújítás bontás nélkül most online

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Tamas

Tamas

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül az ajtó felújítás bontás nélkül Kecskeméten?

7800 - 14600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtófelújítás bontás nélkülk Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtófelújítás bontás nélkült!

Nyílászáró és zárszerviz gyorsszolgáltatás! Szoruló ajtó utánállítása, beállítás! Javítás azonnal! Számunkra nincs kis munka, minden megbízást azonnal teljesítünk! Munkafelvétel azonnal. Ingyenes kiszállással. Árajánlat ingyenes. Helyszíni javítás azonnal.

 • Ajtó felújítás bontás nélkül

  3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Jól felszerelt a bolt és segítőkészek az eladók.

Megbízhatóságunkat és szakértelmünket az 5 éves gyártói garancia biztosítja az Ön számára! Egyedülálló, 82 mm-es profillal és osztrák vasalattal látjuk el a műanyag...

 • Ajtó felújítás bontás nélkül

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Jó árak, segítőkész eladók.

Nyílászárók felújítása garanciával, gyorsan, kiváló minőségben Budapest és vonzáskörzete. Faablak és műanyag ablakjavítás garanciával. Nyílászárók, fa ablakok felújítása. Gyorsan. Nyílászárok hőszigetelése. Ablakszigetelés. Fa ajtó...

 • Ajtó felújítás bontás nélkül

  3400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon örülök az ablakoknak, amit ők cseréltek műanyag keretes ablakokra a régi fakeretes ablakaim helyett. Pontosak, precizek, és maximálisan udvariasak voltak az alatt a rövid idő alatt, amig az ablakcserét csinálták. Csak ajánlani tudom őket.

Ajtó felújítás 100 % Garanciával kedvező áron! Nyugdíjas nagycsaládos kedvezmény -10%. Hívjon vagy kérjen díjmentes ajánlatot. Díjmentes felmérés. Korrekt munka garanciával. Rövid határidővel. Szolgáltatások: Fa ajtó és ablak javítás, Műanyag ablak javítás.

 • Ajtó felújítás bontás nélkül

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Udvariasak és pontosak.

Azonnali automata ajánlatkérés nyílászárókra és beépítésre valós árakkal, várakozás nélkül. Szakképzett, tapasztalt beépítőkkel, saját brigád. Azonnali online ajánlat beépítési árral. 15 éves tapasztalat. Akár ingyenes felmérés. Szakképzet saját beépítők. 15 év tapasztalattal.

 • Ajtó felújítás bontás nélkül

  3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Profi, gyors és tiszta munkavégzés, tényleg nagyon ügyelnek arra, hogy a lehető legkevesebb utómunka legyen a csere után. Az egész folyamat korrekt volt az árajánlat kéréstől a kivitelezés befejezéséig. Csak ajánlani tudom őket!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajtófelújítás bontás nélkül szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő ajtó felújítás bontás nélkül közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó felújítás bontás nélkül: mennyi a munkadíj Kecskeméten?

Kecskeméten az ajtó felújítás bontás nélkül átlagos díja 5800 - 11000 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ajtószerelők - hogyan válasszunk Kecskeméten?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ajtószerelőt Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 39 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ FELÚJÍTÁS BONTÁS NÉLKÜL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő ezzel a feladattal bízható meg: ajtó felújítás bontás nélkül vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi ajtószerelő segítségét?

Egy megbízható ajtószerelő az ajtó felújítás bontás nélkül mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: ajtószerelő?

Ha egy megbízható ajtószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Ajtó felújítás bontás nélkül és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas