Fa ajtó felújítás Kecskemét területén!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fa ajtófelújító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Kecskeméten 53 szakember kínál fa ajtó felújítást. Válassza a legjobbat! Minőségi munka, garantált elégedettség. Kérjen most árajánlatot! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Kecskeméten közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

9 fa ajtófelújító most online

Sandor

Sandor

Ingyenes kiszállás.

Zsolt

Zsolt

Érdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a fa ajtó felújítás Kecskeméten?

16600 - 31200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fa ajtófelújítóok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fa ajtófelújítót!

Fix, rolós szúnyogháló ablakra. Nyíló, pliszé, toló és rolós szúnyogháló ajtóra. Gyors gyártás, beépítés. 2 év garancia. Kiváló minőség. Ingyenes árajánlat.

 • Fa ajtó felújítás

  3400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Pontos és minőségi munkát végeznek olcsón. Csak ajánlani tudom!

Nyílászáró csere, kivitelezéssel együtt Budapesten és vidéken.

 • Fa ajtó felújítás

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Jól felszerelt barkács háztartartási szerelékbolt, udvarias kiszolgálás.

Termékeinkkel prémium megjelenés, biztonságos ház és kisebb fűtásszámla. Ne engedje ki a meleg levegőt a házból az utcára! Az új nyílászáró csökkenti a fűtés árát.

 • Fa ajtó felújítás

  3200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Profi kiszolgálás,széles választék.

Ablak felújítás kiváló minőségű, korszerű hőszigetelő anyagok alkalmazásával. Lefaragjuk a gázszámlát. Bízzon a profizmusban. Időtálló megoldás. Ingyenes állapotfelmérés.

 • Fa ajtó felújítás

  3000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkész kedves emberek dolgoznak itt.

Ajtó Javítás Garanciával Ajtójavítás Garanciával Ajtó Javítás Ajtójavítás. Fa ajtó felújítás. garanciával. Fa nyílászáró felújítás. Városrészek: Ablak javítás Budapest, Ajtó javítás Budapest, ÖSSZES KERÜLET.

 • Fa ajtó felújítás

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Csak és kizárólag elismerően tudok nyilatkozni - Rég óta visszatérő megrendelője vagyok, legalább egy tucatnyi nyílászárót, párkányt és redőnyt is cseréltünk nála, ( épített be ), a családtagjaimnak és barátaimnak is . Remek árakkal versenyez .Árajánlatai pedig egyszerűek és jól áttekinhetőek , minden lényeges információt feltüntetett. A telefonos illetve a személyes ügyintézésnél mindig rugalmas , gyors kedves és odafigyelő volt. Megértemelten jár az öt csillag, szívből ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fa ajtófelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő fa ajtó felújítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fa ajtó felújítás: mennyi a munkadíj Kecskeméten?

Kecskeméten a fa ajtó felújítás átlagos díja 10600 - 19800 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható véleményeket?

Kecskeméten a fa ajtó felújítás szolgáltatáshoz már 60 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok ajtószerelőt Kecskeméten?

Jelenleg 46 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FA AJTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk ajtószerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható ajtószerelőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: fa ajtó felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó ajtószerelő?

Egy megbízható ajtószerelő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha ajtószerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas