Ajtó javítás Kecskemét területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtójavító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Keressen megbízható ajtó javító szakembert Kecskeméten! 61 profi áll rendelkezésére. Hívjon most! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Kecskeméten környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

8 ajtójavító most online

Gabor

Gabor

A környéken vagyok.

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszállás.

Katalin

Katalin

Érdekel.

Mennyibe kerül az ajtó javítás Kecskeméten?

7000 - 13100 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtójavítóok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtójavítót!

Nyílászáró és zárszerviz gyorsszolgáltatás! Szoruló ajtó utánállítása, beállítás! Javítás azonnal! Számunkra nincs kis munka, minden megbízást azonnal teljesítünk! Munkafelvétel azonnal. Ingyenes kiszállással. Árajánlat ingyenes. Helyszíni javítás azonnal.

 • Ajtó javítás

  3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Jól felszerelt a bolt és segítőkészek az eladók.

Megbízhatóságunkat és szakértelmünket az 5 éves gyártói garancia biztosítja az Ön számára! Egyedülálló, 82 mm-es profillal és osztrák vasalattal látjuk el a műanyag...

 • Ajtó javítás

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Jó árak, segítőkész eladók.

Nyílászárók felújítása garanciával, gyorsan, kiváló minőségben Budapest és vonzáskörzete. Faablak és műanyag ablakjavítás garanciával. Nyílászárók, fa ablakok felújítása. Gyorsan. Nyílászárok hőszigetelése. Ablakszigetelés. Fa ajtó...

 • Ajtó javítás

  3400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon örülök az ablakoknak, amit ők cseréltek műanyag keretes ablakokra a régi fakeretes ablakaim helyett. Pontosak, precizek, és maximálisan udvariasak voltak az alatt a rövid idő alatt, amig az ablakcserét csinálták. Csak ajánlani tudom őket.

Ajtó felújítás 100 % Garanciával kedvező áron! Nyugdíjas nagycsaládos kedvezmény -10%. Hívjon vagy kérjen díjmentes ajánlatot. Díjmentes felmérés. Korrekt munka garanciával. Rövid határidővel. Szolgáltatások: Fa ajtó és ablak javítás, Műanyag ablak javítás.

 • Ajtó javítás

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Udvariasak és pontosak.

Azonnali automata ajánlatkérés nyílászárókra és beépítésre valós árakkal, várakozás nélkül. Szakképzett, tapasztalt beépítőkkel, saját brigád. Azonnali online ajánlat beépítési árral. 15 éves tapasztalat. Akár ingyenes felmérés. Szakképzet saját beépítők. 15 év tapasztalattal.

 • Ajtó javítás

  3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Profi, gyors és tiszta munkavégzés, tényleg nagyon ügyelnek arra, hogy a lehető legkevesebb utómunka legyen a csere után. Az egész folyamat korrekt volt az árajánlat kéréstől a kivitelezés befejezéséig. Csak ajánlani tudom őket!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajtójavító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő ajtó javítás közben Kecskeméten