Minőségi ajtó ablak javítás Kecskeméten. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtóablak-javító szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Kecskemétben ajtó és ablak javításra 59 szakember áll rendelkezésre. Hívjon minket most és élvezze a minőségi szolgáltatásokat! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kecskeméten közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

9 ajtóablak-javító most online

Istvan

Istvan

Ingyenes kiszállás.

Zsolt

Zsolt

Érdekel.

György

György

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül az ajtó ablak javítás Kecskeméten?

15300 - 28700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtóablak-javítóok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtóablak-javítót!

Fa Ajtó felújítás, zárcsere korrekt áron, gyors kivitelezéssel. Nyugdíjas nagycsaládos...

 • Ajtó ablak javítás

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Teljes mértékben elégedettek voltunk, profi, szakértő munka az ajánlattól a beépítésig. Csak ajánlani tudom, amellett, hogy a munkával elégedettek voltunk, a kapcsolattartás is nagyon korrekt volt, minden kérdésünkre azonnal választ kaptunk, folyamatos volt a tájékoztatás.

Tömör fa nyílászárók ablakok, erkélyajtók, tolóajtók forgalmazása, szakszerű beépítése. Kültéri nyílászárók ablakok, erkélyajtók, tolóajtók forgalmazása, szakszerű beépítése. Tavalyi és Akciós áron. Akció néhány napig tart. Szabványos ajtó raktárról. Dekor tele ajtó raktárról.

 • Ajtó ablak javítás

  3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Rendkívül megbízható vállalkozó. Az árajánlat kérésemre gyorsan reagált. Az árak elfogadhatóak, nem a legolcsóbb, de szolgáltatásban azt kaptam, amit a mai világban elvárhatna az ember. Egyedül vele voltam megelégedve azon vállalkozók közül, akik nálam dolgoztak. Mindenkinek szívből ajánlom. Jár az öt csillag!

REDŐNYÖK műanyag vagy hőszigetelt alumínium, kézi vagy motoros meghajtással. SZÚNYOGHÁLÓK, egyedi méretre gyártott Reluxak. REDŐNY JAVÍTÁS RÖVID HATÁRIDŐVEL!

 • Ajtó ablak javítás

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Ok

Műanyag, Fa és Acél (társasházi) bejárati ajtók számos méretben. Beltéri ajtók széles...

 • Ajtó ablak javítás

  4400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó tapasztalataim vannak a céggel kapcsolatban. Nyílászárókat csináltattunk velük és nagyon elégededettek vagyunk a végeredménnyel szívből ajánlom mindenkinek. Megbízható,precíz,igényes,pontos,tiszta munka. A végeredmény ,gyönyörű lett,ahogy ígérték is. A dátum és a végösszeg is megegyezett azzal,amit az elején megbeszéltünk. A legjobb választás volt. Köszönjük.

Szúnyogháló készítése és telepítése Budapest és környékén. Gyors és szakszerű munkával. Több éves tapasztalat, precíz munka szúnyogháló javítás és kivitelezés terén. Hívjon most.

 • Ajtó ablak javítás

  3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Maximálisan elégedett vagyok, a megbeszélt időben, minőségben és árban kaptam meg a munkát. Mindenkinek ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajtóablak-javító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő ajtó ablak javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó ablak javítás: mennyi az ára Kecskeméten?

Kecskeméten az ajtó ablak javítás átlagos díja 11500 - 21600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Kecskeméten az ajtó ablak javítás szolgáltatáshoz már 59 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ajtószerelőt Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 45 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ ABLAK JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk ajtószerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható ajtószerelőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: ajtó ablak javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó ajtószerelő?

Egy megbízható ajtószerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor ajtószerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas