Műanyag ajtó javítás Kecskeméten tapasztalt szakemberekkel!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj műanyag ajtójavító szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Keressen szakembert Kecskeméten műanyag ajtó javításához! 57 szakember közül választhat, garantált minőséggel és versenyképes áron. Kérjen ajánlatot most! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Kecskeméten környékén elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

9 műanyag ajtójavító most online

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a műanyag ajtó javítás Kecskeméten?

9700 - 18200 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb műanyag ajtójavítóok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező műanyag ajtójavítót!

Ablak, ajtó, redőny beszerelése és javítása garanciával. 10 éves szakmai tapasztalattal és múlttal javítunk, cserélünk redőnyöket és szúnyoghálókat. Díjtalan felmérés. Javítás vagy csere. S.O.S. probléma Megoldjuk.

 • Műanyag ajtó javítás

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon jó a kiszolgálás, és az áru készlet.

Országos hálózatunk kiszállítja, beépíti. Helyreállítás, takarítás, régi ajtó elszállítása

 • Műanyag ajtó javítás

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nem kell részleteznem. Tudják Ők, hogy miért...

2 zár, 15+1 ponton záródik, 7 cm vastag ajtólap, kulcs nélküli zárás funkció. Bárhol...

 • Műanyag ajtó javítás

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Hatalmas választék,jó parkolás.

Fa ajtófelújítás, helyszíni javítás Ajtófelújítás Ajtó Felújítás. Fa ajtó felújítás. garanciával. Fa nyílászáró felújítás. Városrészek: Ablak javítás Budapest, Ajtó javítás Budapest.

 • Műanyag ajtó javítás

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Jó bolt, jó választékkal.

Takarítson meg pénzt jó minőségű ajtó és ablak beszereltetésével! Szakembereink segítenek! Ne engedje ki a meleg levegőt a házból az utcára! Az új nyílászáró csökkenti a...

 • Műanyag ajtó javítás

  4000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Rendkívül precíz ,határtalnul pontos határidővel dolgoznak,ügyes szakemberek,gyorsan elvègeztèk a házunk minőségi ablak,ajtók régi és új ki-ès beèpítèsèt :) Ha bármit csináltatnèk ismét az életben,akkor azt szigorúan csak Velük csináltatnám! MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM :) Hálás köszönet nekik! Az egyik legkorrektebb szakembereink voltak,folyamat kapcsolattartással! Mindenki keresse Őket bizalommal!

Feri Fa
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj műanyag ajtójavító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő műanyag ajtó javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Műanyag ajtó javítás: mennyi a munkadíj Kecskeméten?

Kecskeméten a műanyag ajtó javítás átlagos díja 5000 - 9300 Ft/óra. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós véleményeket?

Kecskeméten a műanyag ajtó javítás szolgáltatáshoz már 59 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok ajtószerelőt Kecskeméten?

Jelenleg 45 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MŰANYAG AJTÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő a következő feladattal kereshető meg: műanyag ajtó javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a ajtószerelő?

Egy jó ajtószerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: ajtószerelő?

Ha profi ajtószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A műanyag ajtó javítás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas