Ajtó felújítás Kecskemét szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtófelújító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Kecskeméten ajtó felújítás? Válassza a legjobb szakembereket az 56 professzionális közül! Kérjen ajánlatot most! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Kecskeméten közelében dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

9 ajtófelújító most online

Sandor

Sandor

Érdekel.

Ernő

Ernő

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül az ajtó felújítás Kecskeméten?

7800 - 14600 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtófelújítók Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtófelújítót!

Fix, rolós szúnyogháló ablakra. Nyíló, pliszé, toló és rolós szúnyogháló ajtóra. Gyors gyártás, beépítés. 2 év garancia. Kiváló minőség. Ingyenes árajánlat.

 • Ajtó felújítás

  3400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Pontos és minőségi munkát végeznek olcsón. Csak ajánlani tudom!

Nyílászáró csere, kivitelezéssel együtt Budapesten és vidéken.

 • Ajtó felújítás

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Jól felszerelt barkács háztartartási szerelékbolt, udvarias kiszolgálás.

Termékeinkkel prémium megjelenés, biztonságos ház és kisebb fűtásszámla. Ne engedje ki a meleg levegőt a házból az utcára! Az új nyílászáró csökkenti a fűtés árát.

 • Ajtó felújítás

  3200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Profi kiszolgálás,széles választék.

Ablak felújítás kiváló minőségű, korszerű hőszigetelő anyagok alkalmazásával. Lefaragjuk a gázszámlát. Bízzon a profizmusban. Időtálló megoldás. Ingyenes állapotfelmérés.

 • Ajtó felújítás

  3000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkész kedves emberek dolgoznak itt.

Ajtó Javítás Garanciával Ajtójavítás Garanciával Ajtó Javítás Ajtójavítás. Fa ajtó felújítás. garanciával. Fa nyílászáró felújítás. Városrészek: Ablak javítás Budapest, Ajtó javítás Budapest, ÖSSZES KERÜLET.

 • Ajtó felújítás

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Csak és kizárólag elismerően tudok nyilatkozni - Rég óta visszatérő megrendelője vagyok, legalább egy tucatnyi nyílászárót, párkányt és redőnyt is cseréltünk nála, ( épített be ), a családtagjaimnak és barátaimnak is . Remek árakkal versenyez .Árajánlatai pedig egyszerűek és jól áttekinhetőek , minden lényeges információt feltüntetett. A telefonos illetve a személyes ügyintézésnél mindig rugalmas , gyors kedves és odafigyelő volt. Megértemelten jár az öt csillag, szívből ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajtófelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő ajtó felújítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó felújítás: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten az ajtó felújítás átlagos ára 3900 - 7400 Ft/óra. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ajtószerelők - mi alapján válasszunk Kecskeméten?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ajtószerelőt Kecskeméten?

Jelenleg 47 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő ezzel a munkával bízható meg: ajtó felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a ajtószerelő?

Egy megbízható ajtószerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha ajtószerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas