Beltéri ajtó javítás Kecskemét területén!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj beltéri ajtójavító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Keressen profi beltéri ajtó javító szakembert Kecskeméten! 58 szakember közül választhat. Minőségi munka, garancia és kedvező árak! Várjuk hívását! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Kecskeméten környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

9 beltéri ajtójavító most online

Mihaly

Mihaly

Ma is elvállalom.

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

Rolland

Rolland

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a beltéri ajtó javítás Kecskeméten?

9800 - 18300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb beltéri ajtójavítóok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező beltéri ajtójavítót!

Ablak, ajtó, redőny beszerelése és javítása garanciával. 10 éves szakmai tapasztalattal és múlttal javítunk, cserélünk redőnyöket és szúnyoghálókat. Díjtalan felmérés. Javítás vagy csere. S.O.S. probléma Megoldjuk.

 • Beltéri ajtó javítás

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon jó a kiszolgálás, és az áru készlet.

Országos hálózatunk kiszállítja, beépíti. Helyreállítás, takarítás, régi ajtó elszállítása

 • Beltéri ajtó javítás

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nem kell részleteznem. Tudják Ők, hogy miért...

2 zár, 15+1 ponton záródik, 7 cm vastag ajtólap, kulcs nélküli zárás funkció. Bárhol...

 • Beltéri ajtó javítás

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Hatalmas választék,jó parkolás.

Fa ajtófelújítás, helyszíni javítás Ajtófelújítás Ajtó Felújítás. Fa ajtó felújítás. garanciával. Fa nyílászáró felújítás. Városrészek: Ablak javítás Budapest, Ajtó javítás Budapest.

 • Beltéri ajtó javítás

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Jó bolt, jó választékkal.

Takarítson meg pénzt jó minőségű ajtó és ablak beszereltetésével! Szakembereink segítenek! Ne engedje ki a meleg levegőt a házból az utcára! Az új nyílászáró csökkenti a...

 • Beltéri ajtó javítás

  4000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Rendkívül precíz ,határtalnul pontos határidővel dolgoznak,ügyes szakemberek,gyorsan elvègeztèk a házunk minőségi ablak,ajtók régi és új ki-ès beèpítèsèt :) Ha bármit csináltatnèk ismét az életben,akkor azt szigorúan csak Velük csináltatnám! MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM :) Hálás köszönet nekik! Az egyik legkorrektebb szakembereink voltak,folyamat kapcsolattartással! Mindenki keresse Őket bizalommal!

Feri Fa
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj beltéri ajtójavító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő beltéri ajtó javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Beltéri ajtó javítás: mennyi a munkadíj Kecskeméten?

Kecskeméten a beltéri ajtó javítás átlagos ára 11800 - 22200 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok igazi véleményeket?

Kecskeméten a beltéri ajtó javítás szolgáltatáshoz már 62 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ajtószerelőt Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 48 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BELTÉRI AJTÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő ezzel a munkával bízható meg: beltéri ajtó javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi ajtószerelő segítségét?

Egy jó ajtószerelő a beltéri ajtó javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha ajtószerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas