Betonfúrás Kecskemét területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj betonfúró szakembert?

Ne menj tovább, a legkeresettebb szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes ajánlatokból! Betonfúrásra van szükséged Kecskeméten? Bízd ránk! 61 szakemberünk áll rendelkezésedre, hogy a legjobb minőségben elvégezzék a munkát. Ha még nem tudod, hol kezdj, hogy megtaláld a megfelelő specialistát a Qjob-on, mondd el nekünk a feladatot, és a Kecskeméten elérhető szakembereink azonnal ajánlatokat adnak, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Válassz a legjobb szakembereink közül!

8 betonfúró most online

Janos

Janos

Ma is elvállalom.

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Zoltan

Zoltan

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a betonfúrás Kecskeméten?

29600 - 55500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ezermesterek Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező betonfúrót!

Alumínium és fa redőny motorizálása szakszerűen. Garanciát vállalunk az elvégzett munkára.

 • Betonfúrás

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Ha az ember kinyitja az értelmező kéziszótárt a precíz" szónál, akkor Gáborról talál ott egy fényképet.

Fa, műanyag és alumínium redőnyök. Tekintse meg kedvezményes redőny árainkat. Fa és műanyag redőnyök olcsón. Tekintse meg kedvezményes redőny árainkat. Kedvező ár.

 • Betonfúrás

  2100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

A tulaj igazi lehúzós fajta pénzéhes, beképzelt, nagyképű stílus. Vettem egy lakást amiben az általa pár hónapja készített konyhabútor van, és adott egy konkrét ajánlatot komplett előszobabútorra is. Felhívtam, hogy nálam az ajánlat és érdekelne a tartalma, erre közölte, hogy nem nekem adta az ajánlatot: nekem mindjárt 40.000,- Ft- al drágább... Na ezt a nyerészkedő, tenyérbemászó hiéna / keselyű stílust érdemes messziről elkerülni! Az általa élettartam garanciás" -nak magasztalt konyhabútor se egy első osztályú minőség: az illesztési hézagok, amik a névjegyei talán egy 50 éve gyártott Dacia-n "elfogadhatóak"... de egy közel fél milliós bútorzaton kifejezetten zavaróak. Ennyit a szakmai teljesítményükről... Van a közelben korrekt bútorasztalos, de ezekkel vigyázni!"

Nálunk nincs lehetetlen. Minden típusú ház körüli feladatra megoldást találunk. Amit meg lehet javítani, megjavítunk, elkerülve a nagyobb kiadásokat.

 • Betonfúrás

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Gyönyörű,élethű preparátumot kaptunk vissza.Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel.Természetesen máskor is ide fogjuk hozni a trófeáinkat.Csak ajánlani tudom,amennyiben igazán minőségi munkát szeretne valaki!

Szereltessen fel műanyag redőnyöket a hatékony hőszigetelésért és árnyékolásért! Válassza...

 • Betonfúrás

  1900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Mi sajnos nem voltunk megelégedve a parkettacsiszolás és festés végeredményével. Szeretném, ha nyoma maradna több helyen az interneten, hogy ez a csapat drágán dolgozik és habár biztosan tudnak szépen is dolgozni, de nálunk nem vált be. A glettelés pocsék, sok helyen hiányos, a parkettacsiszolásnál nem tömítették ki a hézagokat, látszanak a csíkok, a szegélyek sok helyen festéknyomosak. 10-20 nm felültnél csak a tapétára festettek rá, amikor is kiszámláztak 1350 Ft/ kaparással, gletteléssel, 2-szeri festéssel. Igaz, hogy segítőkészek voltak és visszajött valamely részeket kijavítani Vince, de sajnos ez már nem változtat azon, hogy valójában próbált elfogadtatni olyasmit, ami szakmailag elfogadhatatlan... Nem takartak le mindent, amit lehetett volna, minden tiszta festéknyom, az ajtókon lévő javításoknál látszik, hogy csak odanyomott egy kis glettanyagot még csak le sem csiszolta. Én nem ajánlom őket. Még nálunk lesz szigetelés, festés, minden féle munkák, de nem náluk fogunk milliókat ott hagyni, az biztos.

Tükör készítése irodáknak, üzleteknek, fitnesz termeknek és egyéb speciális igényeknek is! Cégünk 1973 –ban kezdte működését, 3 generáció óta foglalkozik Budaörsön üvegezéssel.

 • Betonfúrás

  2800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Lászlóra véletlenül találtam hirdetés útján, és egy elég egyedi - számomra akkor nehezen kivitelezhető - kéréssel kerestem meg. Nem hezitált, azonnal rendelkezésemre állt, és hamarabb is megoldotta, mint ahogyan azt ígérte. Jó kedélyű, segítőkész ember. László, köszönöm szépen!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj betonfúró szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester betonfúrás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Betonfúrás: mennyi a munkadíj Kecskeméten?

Kecskeméten a betonfúrás átlagos ára 22100 - 41400 Ft/alkalom. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ezermesterek - hogyan választhatunk Kecskeméten?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ezermestert Kecskeméten?

Jelenleg 46 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BETONFÚRÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy ezermester?

Egy ezermester a következő munkával bízható meg bátran: betonfúrás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy ezermester segítségét?

Egy profi ezermester a betonfúrás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha ezermestert hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas