Ezermester szolgáltatás Kecskemét szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ezermester szakembert?

Ne menj tovább, a legtapasztaltabb szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Kecskeméten az Ezermester szolgáltatására számíthatsz! 52 szakemberünk áll rendelkezésedre, hogy otthonodat tökéletesre formáljuk. Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Kecskeméten környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Válassz a legjobbak közül most!

9 ezermester most online

Istvan

Istvan

Ingyenes kiszállás.

Sandor

Sandor

Érdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül az ezermester szolgáltatás Kecskeméten?

4300 - 8100 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ezermesterek Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ezermestert!

Széles keret választék, egyedi méret, kedvező ár. XIII.ker.

 • Ezermester szolgáltatás

  4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Pontosan, precízen lett kivitelezve a munka. Időpont egyeztetés során rugalmas. Csak ajánlani tudom. ☺

Elő és fürdőszobai, ragasztott vagy fúrt, világítós vagy egyedi alakú tükrök!

 • Ezermester szolgáltatás

  4200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Lászlóra véletlenül találtam hirdetés útján, és egy elég egyedi - számomra akkor nehezen kivitelezhető - kéréssel kerestem meg. Nem hezitált, azonnal rendelkezésemre állt, és hamarabb is megoldotta, mint ahogyan azt ígérte. Jó kedélyű, segítőkész ember. László, köszönöm szépen!

Elromlott a redőnye? Bízza a problémát szakemberre! Elromlott a redőnye? Hívja a Redőnydokit.

 • Ezermester szolgáltatás

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Minőségi faanyagok, precíz munka, látványos végeredmény! Pajtaajtót, szekrényt és bárpultot is készítettek a lakásomba, mindegyikkel maximálisan elégedett vagyok!

Árnyékolás, biztonság, hosszú élettartam, hő és hangszigetelés, könnyen tisztán tartható. Leendő ügyfeleink árnyékolástechnikai igényeire lehető legoptimálisabb megoldást nyújtsuk. Alumínium Redőny. Motoros Redőny. Vakolható Redőny.

 • Ezermester szolgáltatás

  2800 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon csúnyán átvert minket! Mikor kijött felmérni a munkát(külső ajtó felszerelése), bizalmat ébresztett bennünk, azt mondta meg lehet oldani.Csak szerelnie kellett volna, beszereztük az ajtót attól a cégtől akit ajánlott, direkt előtte felhivtam, jó- e a méret? Azt monta rendben, elvittükba műhelyébe.Kérte szerezzünk be kilincset is, és igérte beszerzi nekünk a zárat.Feketeleves: kiderült közben, hogy az ajtónk kisebb, nem szólt vigyük vissza cserélni időben legalább, hanem azt mondogatta majd ő "megtoldja" (?!). ELTELT 3 ÉS FEL HÉT!!!! Minden héten igérte hogy jön, aztán hazudozott össze-vissza éppen miért nem ér rá, pedig tudta hogy fontos(kisgyerek miatt, fázunk). Elegünk lett, elmentünk az ajtónkért,semmit nem csinált vele. Ennyit a becsületről, és a megbizhatóságáról.NEM AJANLOM SENKINEK!!!

Rövid határidő, szakmai tapasztalat! Speciális gyémánttechnológiával. Falvágásra keres megoldást? Keressen minket a gyors segítségért! Falvágás és fúrás. Gyémánttechnológia. Szolgáltatások: Betonvágás, Betonfúrás, Falvágás.

 • Ezermester szolgáltatás

  3400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Ha az ember kinyitja az értelmező kéziszótárt a precíz" szónál, akkor Gáborról talál ott egy fényképet.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ezermester szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester ezermester szolgáltatás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ezermester szolgáltatás: mennyi az ára Kecskeméten?

Kecskeméten az ezermester szolgáltatás átlagos díja 3800 - 7200 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ezermesterek - mi alapján választhatunk Kecskeméten?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ezermestert Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 43 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést EZERMESTER SZOLGÁLTATÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk ezermestert?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált ezermestert megbíznod ha szükséged van erre: ezermester szolgáltatás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi ezermester segítségét?

Egy profi ezermester az ezermester szolgáltatás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: ezermester szolgáltatás?

Az Ezermester szolgáltatás és összes részfeladata ide tartozhat. Egy ezermestert nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas