Karnis szerelés Kecskeméten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj karnisszerelő szakembert?

Ne menj tovább, itt találod a legtapasztaltabb szakembereket a Qjob-on! Írd le a feladatot, és válogass a díjmentes árajánlatok közül! Karniszerelő szakemberek Kecskeméten - 52 szakember áll rendelkezésedre! A precíz és gyors munkavégzés garantált. Kérj árajánlatot még ma! Ha először keresel szakembert a Qjob-on, és nem tudod, melyikre van szükséged, oszd meg velünk a problémádat! A Kecskemét közelében elérhető szakembereink felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz! Válaszd ki a legjobb szakembert a listából!

8 karnisszerelő most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Csaba

Csaba

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a karnis szerelés Kecskeméten?

8800 - 16500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ezermesterek Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező karnisszerelőt!

Nincsenek további költségek, apró betűs részek. Számlával, garanciával! Hívjon, és megtaláljuk a közös nevezőt.

 • Karnis szerelés

  2000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Idő előtt a kiindulási helyszínen voltak, gyorsan felpakoltak, majd nálam is az általam jelzett helyen tették le a bútorokat. Kedves, segítőkész volt a csapat, korrekt volt az ár is. Én szívesen ajánlom is őket, s persze én is szívesen szállíttatok ezzel a céggel máskor is. (2020. 02. 27. )

Furatok készítése 40-500 mm átmérőig, bármilyen falba: födém, oldalfal vagy ferde sík. Lakosságnak, és cégeknek is. Akár 1 furatot is vállalunk. Keressen minket!

 • Karnis szerelés

  2700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Kedves olvaso, ovatosan lapozzad vegig a pozitiv visszajelzeseket, es latni fogod, hogy Tanacs Vince sajat magat 5 csillagra ertekelte, es tobbnyire Tanacs" nevu ismerosei is igy tettek.

Betonfúrás Betonvágás | Fúrás nagyban! | Gyors, szakszerű, precíz - Akár 2 órán belül! Betonfuratok készítése 600 mm átmérőig, bármilyen falba. Lakosságnak, és cégeknek is!

 • Karnis szerelés

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Lászlóra véletlenül találtam hirdetés útján, és egy elég egyedi - számomra akkor nehezen kivitelezhető - kéréssel kerestem meg. Nem hezitált, azonnal rendelkezésemre állt, és hamarabb is megoldotta, mint ahogyan azt ígérte. Jó kedélyű, segítőkész ember. László, köszönöm szépen!

Ezermesterként az ön szolgálatára. Látogasonn el weboldalamra.

 • Karnis szerelés

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Minden a konyhabútorral kezdődött. :) Aminek minden egyes négyzetcentiméterét ki kellett használni, olyan pici volt. Gáborék maximálisan figyeltek az igényeimre, és az elképzeléseimhez hozzátették a szakmai tudásukat, tapasztalataikat. Precízek, megbízhatóak, kedvesek. Biztos, hogy a jövőben is ők fogják megalkotni a bútorainkat!

Teljeskörű tanácsadással, tervezéssel, gyártással, és szereléssel, rövíd határidőkkel. Kézi vagy motoros Alumínium Redőnyők, rolós szúnyoghálóval, széles színválasztékban.

 • Karnis szerelés

  2100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Kedves olvaso, ovatosan lapozzad vegig a pozitiv visszajelzeseket, es latni fogod, hogy Tanacs Vince sajat magat 5 csillagra ertekelte, es tobbnyire Tanacs" nevu ismerosei is igy tettek.

Tibor Sos
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj karnisszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester karnis szerelés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok