Tükör készítés és szerelés szolgáltatásra van szükséged Kecskeméten és környékén?

Ezermestert találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj ezermester szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 39 ezermester közül! Korrekt tükör készítés és szerelés árak — 9000-17000 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

6 ezermester most online

Zoltan

Zoltan

Érdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Bertalan

Bertalan

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a tükör készítés és szerelés Kecskeméten?

9000 - 17000 Ft/m2

Átlagos árak 2022. szeptembe 01-től

A legjobb ezermesterek Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ezermestert!

Egyedi és előregyártott karnisok. Karnist a gyártótól, gyorsan, kedvező áron.

 • Tükör készítés és szerelés

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Tisztelt Tanács Úr! Köszönjük a munkáját amit a házunkban csinált megint tökéletes lett a parkettealerakása. Gyönyörű minden..

István Mónus
Invalid date

Ezermester szolgálat Budapesten és környékén. Lakáson belüli és kültéri munkát vállalunk. Ezermester szolgátatás elérhető áron, akár aznapi kiszállás. Szakszerű, gyors...

 • Tükör készítés és szerelés

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Precíz szakember. Pontosan érkezett,minőségi munkát végzett a vállalt határidőn belül. A régi hajópadlónkat újjá varázsolta. Ajánlani tudom mindenkinek.

Sinkó László
Invalid date

Döntse el, mely ezermester munkák felelnek meg leginkább Önnek. Hozzon létre egy profilt, és kapjon pozitív értékelést, amellyel új megbízókat érhet el. Wilio szabad. Szakemberek szinten. Minősített kézművesek. Gyors és gondtalan.

 • Tükör készítés és szerelés

  2900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Minőségi faanyagok, precíz munka, látványos végeredmény! Pajtaajtót, szekrényt és bárpultot is készítettek a lakásomba, mindegyikkel maximálisan elégedett vagyok!

Gyöngyi Szelenyi
Invalid date

Otthoni javításokhoz és karbantartáshoz keres valakit? Állunk rendelkezésére! Szakképzett mesterembert keres? Keressen minket – Budapesti Mester.

 • Tükör készítés és szerelés

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nem ajánlom. (csak a ceruza fog vastagon)

Nem kell tovább különféle szakembereket, keresnie, itt minden munkára talál megoldást! Javítás, szerelés, karbantartás, kisebb felújítások, átépítések.

 • Tükör készítés és szerelés

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Konyhapult felújításra kerestem szakembert. Rendkívül korrekt, gyors asztalos, csak ajánlani tudom. Én biztosan őt hívom legközelebb is. Kiszerelést és beszerelést is szakszerűen végezte a legkisebb hanggal és kosszal.

Bankó József
Invalid date

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ezermester szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester tükör készítés és szerelés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok