Tükör készítés és szerelés Kecskeméten gyorsan és hatékonyan!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ezermester szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 57 ezermester közül! Korrekt tükör készítés és szerelés árak — 7200-13500 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

9 ezermester most online

Zoltan

Zoltan

Érdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Bertalan

Bertalan

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a tükör készítés és szerelés Kecskeméten?

7200 - 13500 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb ezermesterek Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ezermestert!

Egyedi és előregyártott karnisok. Karnist a gyártótól, gyorsan, kedvező áron.

 • Tükör készítés és szerelés

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Tisztelt Tanács Úr! Köszönjük a munkáját amit a házunkban csinált megint tökéletes lett a parkettealerakása. Gyönyörű minden..

Ezermester szolgálat Budapesten és környékén. Lakáson belüli és kültéri munkát vállalunk. Ezermester szolgátatás elérhető áron, akár aznapi kiszállás. Szakszerű, gyors...

 • Tükör készítés és szerelés

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Precíz szakember. Pontosan érkezett,minőségi munkát végzett a vállalt határidőn belül. A régi hajópadlónkat újjá varázsolta. Ajánlani tudom mindenkinek.

Döntse el, mely ezermester munkák felelnek meg leginkább Önnek. Hozzon létre egy profilt, és kapjon pozitív értékelést, amellyel új megbízókat érhet el. Wilio szabad. Szakemberek szinten. Minősített kézművesek. Gyors és gondtalan.

 • Tükör készítés és szerelés

  2900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Minőségi faanyagok, precíz munka, látványos végeredmény! Pajtaajtót, szekrényt és bárpultot is készítettek a lakásomba, mindegyikkel maximálisan elégedett vagyok!

Otthoni javításokhoz és karbantartáshoz keres valakit? Állunk rendelkezésére! Szakképzett mesterembert keres? Keressen minket – Budapesti Mester.

 • Tükör készítés és szerelés

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nem ajánlom. (csak a ceruza fog vastagon)

Nem kell tovább különféle szakembereket, keresnie, itt minden munkára talál megoldást! Javítás, szerelés, karbantartás, kisebb felújítások, átépítések.

 • Tükör készítés és szerelés

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Konyhapult felújításra kerestem szakembert. Rendkívül korrekt, gyors asztalos, csak ajánlani tudom. Én biztosan őt hívom legközelebb is. Kiszerelést és beszerelést is szakszerűen végezte a legkisebb hanggal és kosszal.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ezermester szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester tükör készítés és szerelés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tükör készítés és szerelés: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten a tükör készítés és szerelés átlagára 10800 - 20300 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi értékeléseket?

Kecskeméten a tükör készítés és szerelés szolgáltatáshoz már 60 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ezermestert Kecskeméten?

Most 46 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TÜKÖR KÉSZÍTÉS ÉS SZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy ezermester?

Egy ezermester ezzel a munkával bízható meg: tükör készítés és szerelés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy ezermester?

A jó ezermester pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha ezermestert hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas