Garázs tető építés Kecskemét területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 61 tetőfedő közül! Korrekt garázs tető építés árak: 3500-6600 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kecskeméten környékén található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

9 tetőfedő most online

Aurél

Aurél

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a garázs tető építés Kecskeméten?

3500 - 6600 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Márkás alapanyagok felhasználásával kedvező árú kivitelezés és/vagy javítás. Válasszon...

 • Garázs tető építés

  7000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Segitokeszek

Előnyök: nagy fesztáv, rövid építési idő, több hasznos terület, költséghatékony megoldás. Szeglemezes tetők kivitelezése Pest megye területén már 2 nap alatt. Kérje ajánlatunkat. Milliós megtakarítás. nagy fesztávok áthidalása. Kérjen árajánlatot. Több hasznos tér.

 • Garázs tető építés

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Minden van ami kellhet, ha bádogos munkáról van szó. Kerítéshez, tetőhöz, kéményhez stb... Ja, és a kiszolgálás elsőosztályú, az eladó hölgy brutál kedves és segítőkész! 😉

Vállalunk tetőépítést, tetőkészítést országos kiszállással, 10 év garanciával. Tetőszerkezet építése profi szakember csapattal. Hívjon minket még ma. Ingyenes állapotfelmérés.

 • Garázs tető építés

  8800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Kiemelkedően kedves kiszolgálás. Tanítani kellene.

Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése Budapest és környékén. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia!

 • Garázs tető építés

  9100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Kiváló, korrekt kiszolgálás. A legjobb terméket kaptuk. Ár érték arányban nagyon jó cég. Csak ajánlani tudom.

Tetők Építése 100%-os elégedettségi garanciával, országosan, minden nap! Tető Építése, 20+ Év tapasztalattal, garanciával, számlával, országosan, minden nap. Tetőfedés. Ácsmunkák. Bádogos munkák.

 • Garázs tető építés

  7800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Mindenkinek ajánlom ami tetővel kapcsolatos

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő garázs tető építés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Garázs tető építés: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten a garázs tető építés átlagára 3800 - 7200 Ft/m2. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

Kecskeméten a garázs tető építés szolgáltatáshoz már 55 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 42 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GARÁZS TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt keresned ha erre van szükséged: garázs tető építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi tetőfedő?

Egy jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: garázs tető építés?

A garázs tető építés és összes részfeladata ide tartozhat. Egy tetőfedőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas