Kontyolt tető készítés Kecskeméten tapasztalt szakemberekkel!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 59 tetőfedő közül! Korrekt kontyolt tető készítés árak: 2900-5400 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kecskeméten közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

9 tetőfedő most online

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a kontyolt tető készítés Kecskeméten?

2900 - 5400 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon! Minőségi, alapos és hosszú távra szóló ács, tetőfedő és bádogos munka. Ingyenes felmérés.

 • Kontyolt tető készítés

  6300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Egy négyzetméter bármilyen zsindely kellett volna kutyaház tetejére.Nem ingyen kértem,az a lenéző hozzá állás!

Tetőfelújításra van szüksége? Válassza tapasztalt szakembereinket. Gyors és precíz javítás. Tetők teljeskörű felújítása, javítása, megrongálódott tetőszigetelések javítása. Rövid határidő. Ingyenes állapotfelmérés. Garancia.

 • Kontyolt tető készítés

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Egy jó vásárlási lehetőség.

Megfizethető árak. Megbízható csapat. Szakszerű munkavégzés. 20 éves tapasztalat. Garázs vagy kocsibeálló építésén gondolkodik? Hívjon bizalommal.

 • Kontyolt tető készítés

  5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Precíz, pontos munkát végeztek a régi tetőablakainkon.

A Terrán szakmai portálján ötleteket és válaszokat kaphat kérdéseire. Szakmai segítség, blogcikkek, videótanácsok, díjmentes alkalmazások, elkészült projektek. Tippek, tanácsok. Fólia minta igényelhető. Ingyenesen letölthető. Hogyan készül? Ökotudatosság. Inspiráció.

 • Kontyolt tető készítés

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Preciz , alapos munka! Csak ajánlani tudom! Köszönöm.

Szórt purhab - a legjobb födém szigetelés. Válassza a járható, lépésálló födém szigetelést. Családi ház, ytong ház, vályog és könnyűszerkezetes ház szigetelés 50% állami támogatással. Purhab szigetelés. 50% Állami Támogatással. Gyors, Gazdaságos, Tartós.

 • Kontyolt tető készítés

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A legjobbak!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő kontyolt tető készítés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kontyolt tető készítés: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten a kontyolt tető készítés átlagára 1900 - 3600 Ft/m2. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján választhatunk Kecskeméten?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 42 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KONTYOLT TETŐ KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő feladattal kereshető meg: kontyolt tető készítés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy tetőfedő segítségét?

Egy megbízható tetőfedő a kontyolt tető készítés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha tetőfedőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas