Panel folyosó felújítás Kecskeméten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb kivitelezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 59 kivitelező közül! Korrekt panel folyosó felújítás árak — 6300-11900 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Kecskeméten környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

9 kivitelező most online

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a panel folyosó felújítás Kecskeméten?

6300 - 11900 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel. Kérjen ajánlatot még ma! Állami támogatásra is. Garanciális munka. Megbízható... Feladatok amiket vállalok: Tapétázás; Mennyezet gipszkartonozás; Járólap festés. Részletek weboldalunkon

 • Panel folyosó felújítás

  2300 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Rugalmas, segítőkész, hozzáértő eladók dolgoznak ezen a helyen.

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, víz-gáz-fűtés, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Lakásfelújítás. Generálkivitelezés. Garanciával. Amiket vállalok: Ház felújítás; Falfestés szivaccsal; Festés falra. Otthonfelújítás lakásfelújítás

 • Panel folyosó felújítás

  2200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Minőségi termékek.

15 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók teljes körű felújítását. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk! Feladatok amiket vállalok: Fürdőszoba festés; Glettelés; Lakótelepi wc felújítás. Rejtett költségek nélkül

 • Panel folyosó felújítás

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Vásárolni szeretem volna, házhozszállítással . Közölték hogy emeletre nem veszik fel az árut. Csak halkan jegyzem meg hogy 2020-at írunk és van másik 20 fürdőszoba szaküzlet Győrben.

A felújításnak nem kell rémálomnak lennie! Tanácsadásunkon szakszerű segítséget nyújtunk! Lakásfelújításon töröd a fejed? Szaktanácsadásunkon minden kérdésedre... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Teljes körű fürdőszoba felújítás; Gipszkarton felrakása; Gépi festés. Kivitelezés szakemberekkel

 • Panel folyosó felújítás

  2200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Barátságos hely, óriási választékkal, megfizethető minőségi termékekkel.

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, víz-gáz-fűtés, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Generálkivitelezés. Garanciával. Lakásfelújítás. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Csempe leszedés; Vakolás; Falfestés szórópisztollyal. Rejtett költségek nélkül

 • Panel folyosó felújítás

  3400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Hatalmas választék,jó áron.

Vállalunk külső és belső teljes körű ház és lakásfelújítást, átalakítást igényes. kivitelben magán és közületi megrendelőink számára referenciákkal, garanciával. lakásfelújítás generálban. ingyenes árajánlat. csatornázás fűtésszerelés. szobafestés gipszkarton. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Járólap felújítás; Plafon glettelése; Konyhabútor festés. Pontos ütemezéssel, árakkal.

 • Panel folyosó felújítás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Szuper

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező panel folyosó felújítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panel folyosó felújítás: mennyi a munkadíj Kecskeméten?

Kecskeméten a panel folyosó felújítás átlagára 3800 - 7200 Ft/óa. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakásfelújítás Kivitelezők - hogyan választhatunk Kecskeméten?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakásfelújítás kivitelezőt Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 42 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PANEL FOLYOSÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy lakásfelújítás kivitelező?

Egy lakásfelújítás kivitelező a következő feladattal kereshető meg: panel folyosó felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a lakásfelújítás kivitelező?

Egy jó lakásfelújítás kivitelező pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: lakásfelújítás kivitelező?

Ha profi lakásfelújítás kivitelező segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A panel folyosó felújítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas