Teljes körű panellakás átalakítás Kecskeméten. Az Ön igényeire szabva!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb kivitelezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 64 kivitelező közül, 18200-34100 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kecskeméten bérelj fel a legjobb szakembereket a panellakás átalakítás! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Kecskeméten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

10 kivitelező most online

Gabor

Gabor

erdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a panellakás átalakítás Kecskeméten?

18200 - 34100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel. Kérjen ajánlatot még ma! Állami támogatásra is. Garanciális munka. Megbízható... Feladatok amiket vállalok: Tapétázás; Mennyezet gipszkartonozás; Járólap festés. Részletek weboldalunkon

 • Panellakás átalakítás

  2300 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Rugalmas, segítőkész, hozzáértő eladók dolgoznak ezen a helyen.

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, víz-gáz-fűtés, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Lakásfelújítás. Generálkivitelezés. Garanciával. Amiket vállalok: Ház felújítás; Falfestés szivaccsal; Festés falra. Otthonfelújítás lakásfelújítás

 • Panellakás átalakítás

  2200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Minőségi termékek.

15 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók teljes körű felújítását. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk! Feladatok amiket vállalok: Fürdőszoba festés; Glettelés; Lakótelepi wc felújítás. Rejtett költségek nélkül

 • Panellakás átalakítás

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Vásárolni szeretem volna, házhozszállítással . Közölték hogy emeletre nem veszik fel az árut. Csak halkan jegyzem meg hogy 2020-at írunk és van másik 20 fürdőszoba szaküzlet Győrben.

A felújításnak nem kell rémálomnak lennie! Tanácsadásunkon szakszerű segítséget nyújtunk! Lakásfelújításon töröd a fejed? Szaktanácsadásunkon minden kérdésedre... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Teljes körű fürdőszoba felújítás; Gipszkarton felrakása; Gépi festés. Kivitelezés szakemberekkel

 • Panellakás átalakítás

  2200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Barátságos hely, óriási választékkal, megfizethető minőségi termékekkel.

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, víz-gáz-fűtés, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Generálkivitelezés. Garanciával. Lakásfelújítás. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Csempe leszedés; Vakolás; Falfestés szórópisztollyal. Rejtett költségek nélkül

 • Panellakás átalakítás

  3400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Hatalmas választék,jó áron.

Vállalunk külső és belső teljes körű ház és lakásfelújítást, átalakítást igényes. kivitelben magán és közületi megrendelőink számára referenciákkal, garanciával. lakásfelújítás generálban. ingyenes árajánlat. csatornázás fűtésszerelés. szobafestés gipszkarton. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Járólap felújítás; Plafon glettelése; Konyhabútor festés. Pontos ütemezéssel, árakkal.

 • Panellakás átalakítás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Szuper

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező panellakás átalakítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panellakás átalakítás: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten a panellakás átalakítás átlagára 3500 - 6600 Ft/óra. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakásfelújítás Kivitelezők - mi alapján válasszunk Kecskeméten?

Kecskeméten a panellakás átalakítás szolgáltatáshoz már 55 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakásfelújítás kivitelezőt Kecskeméten?

Jelenleg 42 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PANELLAKÁS ÁTALAKÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk lakásfelújítás kivitelezőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált lakásfelújítás kivitelezőt hívnod ha szükséged van erre: panellakás átalakítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi lakásfelújítás kivitelező segítségét?

Egy jó lakásfelújítás kivitelező a panellakás átalakítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha lakásfelújítás kivitelezőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas