Minőségi sátortető tetőtér beépítés Kecskeméten. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 53 tetőfedő közül! Korrekt sátortető tetőtér beépítés árak — 1000-1800 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Kecskeméten környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

8 tetőfedő most online

József

József

Ma is elvallalom.

Gárgyán

Gárgyán

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a sátortető tetőtér beépítés Kecskeméten?

1000 - 1800 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Felújítjuk palatetőjét bontás nélkül is, Ingyenes Kiszállással. Hívjon Minket Hétvégén is! Lapos tető szigetelése Országosan Ingyenes Kiszállással akár Hétvégi Munkavégzéssel. Minőségi munka. Hétvégén is hívhat. Akciós Árak. Szolgáltatások: Tetőfedés, Bádogozás.

 • Sátortető tetőtér beépítés

  9500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Excellent customer service, great prices!

2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni. Kényelmes, egyszerű. Nem kell hosszan keresnie. Árajánlatok gyorsan. Időt takarít meg.

 • Sátortető tetőtér beépítés

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Megoldottak mindent és a fundamentának is megfelelő számlát tudtak adni a javításról.

Találja meg az Önnek legmegfelőbb tetőfedőt most! Tuti Tető, ingyenes felmérés és garancia

 • Sátortető tetőtér beépítés

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Jő árak

Vészhelyzet-elhárítás. 100% elégedettségi garancia. Hívhat minket hétvégén is. Tetőfelújítás, tetőfedés, kisebb tetőjavítás, ácsmunka? Keressen minket. Megbízható csapat.

 • Sátortető tetőtér beépítés

  7600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Kicsit körülményesre sikerítettük a kiszállítást,de a Shinglas Kft. csapata nagyon segítőkészen,türelmesen állt hozzá a variálásainkhoz. A rendelés és a kiszállítás egyik napról a másikra zajlott. A zsindely még nem került fel a helyére ( laminált zsindely,mediterrán szín ),de biztos vagyok benne,hogy tökéletes lesz,jót jó helyen választottunk. ;-)

A TOPINJECT technológiával az altalaj utólagosan stabilizálható több méteres mélységig is. A megsüllyedt szerkezetek stabilitása az injektálási folyamat során végig ellenőrizhető. Bontás Mentes Kivitelezés. 20 év tapasztalat. Tiszta Gyors Kivitelezés. Rövid Kivitelezési Idő.

 • Sátortető tetőtér beépítés

  8000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Gyors és korrekt kiszolgálás. Szállítást végző kolléga segítőkész és udvarias.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő sátortető tetőtér beépítés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Sátortető tetőtér beépítés: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten a sátortető tetőtér beépítés átlagos díja 1300 - 2400 Ft/m2. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi véleményeket?

Kecskeméten a sátortető tetőtér beépítés szolgáltatáshoz már 56 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Kecskeméten?

Jelenleg 43 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SÁTORTETŐ TETŐTÉR BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő feladattal kereshető meg: sátortető tetőtér beépítés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi tetőfedő segítségét?

Egy jó tetőfedő a sátortető tetőtér beépítés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: tetőfedő?

Ha egy megfelelő tetőfedő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A sátortető tetőtér beépítés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas