Tapétázás vlies tapétával Kecskeméten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Tapétázót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tapétázó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb tapétázókat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 71 tapétázó közül! Korrekt tapétázás vlies tapétával árak — 3100-5900 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

11 tapétázó most online

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Karoly

Karoly

Ma is elvallalom.

Marton

Marton

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a tapétázás vlies tapétával Kecskeméten?

3100 - 5900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tapétázók Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tapétázót!

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel. Kérjen ajánlatot még ma! Állami támogatásra is. Garanciális munka. Megbízható... Feladatok amiket vállalok: Tapétázás; Mennyezet gipszkartonozás; Járólap festés. Részletek weboldalunkon

 • Tapétázás vlies tapétával

  2300 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Rugalmas, segítőkész, hozzáértő eladók dolgoznak ezen a helyen.

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, víz-gáz-fűtés, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Lakásfelújítás. Generálkivitelezés. Garanciával. Amiket vállalok: Ház felújítás; Falfestés szivaccsal; Festés falra. Otthonfelújítás lakásfelújítás

 • Tapétázás vlies tapétával

  2200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Minőségi termékek.

15 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók teljes körű felújítását. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk! Feladatok amiket vállalok: Fürdőszoba festés; Glettelés; Lakótelepi wc felújítás. Rejtett költségek nélkül

 • Tapétázás vlies tapétával

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Vásárolni szeretem volna, házhozszállítással . Közölték hogy emeletre nem veszik fel az árut. Csak halkan jegyzem meg hogy 2020-at írunk és van másik 20 fürdőszoba szaküzlet Győrben.

A felújításnak nem kell rémálomnak lennie! Tanácsadásunkon szakszerű segítséget nyújtunk! Lakásfelújításon töröd a fejed? Szaktanácsadásunkon minden kérdésedre... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Teljes körű fürdőszoba felújítás; Gipszkarton felrakása; Gépi festés. Kivitelezés szakemberekkel

 • Tapétázás vlies tapétával

  2200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Barátságos hely, óriási választékkal, megfizethető minőségi termékekkel.

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, víz-gáz-fűtés, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Generálkivitelezés. Garanciával. Lakásfelújítás. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Csempe leszedés; Vakolás; Falfestés szórópisztollyal. Rejtett költségek nélkül

 • Tapétázás vlies tapétával

  3400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Hatalmas választék,jó áron.

Vállalunk külső és belső teljes körű ház és lakásfelújítást, átalakítást igényes. kivitelben magán és közületi megrendelőink számára referenciákkal, garanciával. lakásfelújítás generálban. ingyenes árajánlat. csatornázás fűtésszerelés. szobafestés gipszkarton. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Járólap felújítás; Plafon glettelése; Konyhabútor festés. Pontos ütemezéssel, árakkal.

 • Tapétázás vlies tapétával

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Szuper

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tapétázó szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tapétázó tapétázás vlies tapétával közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tapétázás vlies tapétával: mennyi a munkadíj Kecskeméten?

Kecskeméten a tapétázás vlies tapétával átlagára 1500 - 2900 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tapétázók - hogyan válasszunk Kecskeméten?

Kecskeméten a tapétázás vlies tapétával szolgáltatáshoz már 60 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tapétázót Kecskeméten?

Most 46 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TAPÉTÁZÁS VLIES TAPÉTÁVAL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk tapétázót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tapétázót hívnod amennyiben erre van szükséged: tapétázás vlies tapétával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tapétázó?

Egy megbízható tapétázó pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: tapétázás vlies tapétával?

A tapétázás vlies tapétával és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy tapétázót bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas