Tetőfedés Kecskeméten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kőművesmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kőműves szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 61 kőműves közül! Korrekt tetőfedés árak: 1600-3000 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

9 kőműves most online

Norbert

Norbert

Ma is elvállalom.

Janos

Janos

A környéken vagyok.

Mihaly

Mihaly

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a tetőfedés Kecskeméten?

1600 - 3000 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kőművesek Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kőművest!

Felújítjuk palatetőjét bontás nélkül is, Ingyenes Kiszállással. Hívjon Minket Hétvégén is! Lapos tető szigetelése Országosan Ingyenes Kiszállással akár Hétvégi Munkavégzéssel. Minőségi munka. Hétvégén is hívhat. Akciós Árak. Szolgáltatások: Tetőfedés, Bádogozás.

 • Tetőfedés

  9500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Excellent customer service, great prices!

2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni. Kényelmes, egyszerű. Nem kell hosszan keresnie. Árajánlatok gyorsan. Időt takarít meg.

 • Tetőfedés

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Megoldottak mindent és a fundamentának is megfelelő számlát tudtak adni a javításról.

Találja meg az Önnek legmegfelőbb tetőfedőt most! Tuti Tető, ingyenes felmérés és garancia

 • Tetőfedés

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Jő árak

Vészhelyzet-elhárítás. 100% elégedettségi garancia. Hívhat minket hétvégén is. Tetőfelújítás, tetőfedés, kisebb tetőjavítás, ácsmunka? Keressen minket. Megbízható csapat.

 • Tetőfedés

  7600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Kicsit körülményesre sikerítettük a kiszállítást,de a Shinglas Kft. csapata nagyon segítőkészen,türelmesen állt hozzá a variálásainkhoz. A rendelés és a kiszállítás egyik napról a másikra zajlott. A zsindely még nem került fel a helyére ( laminált zsindely,mediterrán szín ),de biztos vagyok benne,hogy tökéletes lesz,jót jó helyen választottunk. ;-)

A TOPINJECT technológiával az altalaj utólagosan stabilizálható több méteres mélységig is. A megsüllyedt szerkezetek stabilitása az injektálási folyamat során végig ellenőrizhető. Bontás Mentes Kivitelezés. 20 év tapasztalat. Tiszta Gyors Kivitelezés. Rövid Kivitelezési Idő.

 • Tetőfedés

  8000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Gyors és korrekt kiszolgálás. Szállítást végző kolléga segítőkész és udvarias.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kőműves szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kőműves tetőfedés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok