WC beszerelése Kecskemét területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

WC beszerelése: Válassz 73 vízszerelő közül, 10600-20000 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Kecskeméten bérelj fel a legjobb szakembereket a wc beszerelése! Könnyedén találhatsz szakembert a Qjob-on, és azonnal megoldhatod a problémádat! Az árak függenek az adott feladattól, de minden esetben valós és versenyképes árajánlatokat kapsz. A szakemberek profilját, véleményeit és további információkat is megtekintheted, mielőtt döntést hozol. Ne habozz, próbáld ki most!

10 szakember most online

Dániel

Dániel

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

10600 - 19800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Kecskeméten!

Beépíthető Mosdók Széles Választéka Mosdópulthoz Webáruházunkban! Tisztaság fél egészség - szaniter termékek, kiegészítők, amikre mindenkinek szüksége lehet.

  • WC beszerelése

    5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

A weblapon fővezeték tisztításra 15-20 ezres árat írnak, telefonban már 35-40-et mondanak. Ezek után inkább nem hívnám ki őket.

Ákos
3 éve

Karcolásálló mosdókagyló.Garantált illeszkedés - akkumulátorok és adagolók azonos színben!

  • WC beszerelése

    5700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Egyeztetés jól indult, közölte, hogy "Ma esetleg egy 18:00 belefér...". Erre kérdeztem, hogy "Ez akkor most 100%? Mert az esetleg nekem nem tűnik biztosnak, tudnánk pontosítani?". Válasz: "Jól van uram, tudja mit? Hagyjuk egymást békén" és letette a telefont. Örülök, hogy nem jött létre a dolog, egy erőszakos, komplexusos formának tűnik. Bár lehet, éppen egy rossz pillanatban fogtam ki.

Benjámin
3 éve

2022.január 3tol Hihetetlen Nyitási kedvezmények.Az ELSŐ vásárlóinknak Ajándék Meglepetés. ÚJ Főhadiszállásunk. Budapesti Bemutatótermünkben Artesian modellek Ajándék meglepetéssel.

  • WC beszerelése

    5100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Irracionálisan drága. Nem ajánlom senkinek.

Gyula
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, wc beszerelése közben Kecskeméten