WC csésze beépítése Kecskeméten tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

WC csésze beépítése: Válassz a legjobb szakembereink közül Kecskeméten, és tedd tökéletessé a fürdőszobádat! Áraink 6200-11700 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen típusú WC csészét szeretnél beépíteni. Az árak tartalmazzák a szakember munkadíját és az anyagköltséget is. A Qjob-on egyszerűen és gyorsan találhatsz szakembert a wc csésze beépítésére. A szakemberek valós árajánlatokat küldenek neked, és te szabadon választhatsz közülük. Összehasonlíthatod a profiljukat, és elolvashatod más ügyfelek véleményét is. Nem kell aggódnod a költségek miatt, mert a szolgáltatásunk DÍJMENTES! Ne habozz, rendeld meg a szolgáltatást most, és élvezd a tökéletes fürdőszobát!

10 szakember most online

István

István

Ma is elvallalom.

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Tamás

Tamás

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

6100 - 11400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Kecskeméten!

Beépíthető Mosdók Széles Választéka Mosdópulthoz Webáruházunkban! Tisztaság fél egészség - szaniter termékek, kiegészítők, amikre mindenkinek szüksége lehet.

  • WC csésze beépítése

    5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

A weblapon fővezeték tisztításra 15-20 ezres árat írnak, telefonban már 35-40-et mondanak. Ezek után inkább nem hívnám ki őket.

Ákos
3 éve

Jakuzzik azonnal, készletről országos házhoz szállítással és akár ajándék kiegészítőkkel. Ne várj sokáig, nehogy elvigyék előled álmaid jakuzziját. Szerezd be most, áremelés előtt.

  • WC csésze beépítése

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyorsan kiérkezett a szakember a helyszínre. Szimpatikus, mindenre kiterjedő alapossággal mérte fel a problémát. Megfelelő felszereltséggel és szakértelemmel kezdet neki és oldotta meg a mosogatónk dugulását. Szívesen ajánlom a SDC duguláselhárítás céget mások figyelmébe a jó ár a gyorsaság és lelkiismeretes munkavégzése kapcsán.

Kelemen
2 éve

2022.január 3tol Hihetetlen Nyitási kedvezmények.Az ELSŐ vásárlóinknak Ajándék Meglepetés. ÚJ Főhadiszállásunk. Budapesti Bemutatótermünkben Artesian modellek Ajándék meglepetéssel.

  • WC csésze beépítése

    5100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Irracionálisan drága. Nem ajánlom senkinek.

Gyula
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, wc csésze beépítése közben Kecskeméten