WC szerelés Kecskeméten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

WC szerelés: Válassz a legjobb szakembereink közül és bízd rájuk a wc szerelést Kecskeméten és környékén! 66 vízvezeték szerelőnk valós árajánlatokkal és véleményekkel áll rendelkezésedre, 11800-22100 Ft/db áron. A Qjob-on egyszerűen és gyorsan megtalálod a megfelelő szakembert. Csak oszd meg velünk a feladatot, és mi azonnal felkeressük a szakembereinket árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz. Miért bíznád a wc szerelést bárki másra, amikor nálunk megbízható és tapasztalt szakemberek állnak rendelkezésedre? És ami még jobb, mindezt DÍJMENTESEN teheted meg! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot a wc szereléshez Kecskeméten és környékén!

11 vízvezeték szerelő most online

János

János

Ma is elvallalom.

Lénárd

Lénárd

A környeken vagyok.

Béla

Béla

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

11800 - 22100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték szerelők Kecskeméten!

Jakuzzik, Grillek, kerti bútorok és kiegészítők egy helyen. Elképesztő ajánlatokkal várjuk. Minőségi termékek, modern stílus, nagy választék. Kérdezzen Profi szakértőinktől!

  • WC szerelés

    6400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Villámgyors, korrekt, normális áron(a gyorsaságot persze meg kell fizetni de ez rendben van).

Mosdó Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon. Fürdőszoba, nappali, garázs, gyerekszoba, konyha ötletek, megvalósítások. Nézze meg. Lakberendezés. Kedvezmények. Építkezés. Stílusok: Fürdőszoba kuponok, Konyha kuponok, Lakberendezés kuponok.

  • WC szerelés

    6300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Jó szakember gárda,gyors pontos megbízható a cég!

Benjámin
2 éve

Minőségi gránit mosogatók. Folyamatos akciók készleten lévő termékeinkre. Összetétel: 80%

  • WC szerelés

    3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Eszmeletlen bunko szerelo, meg a telefonban is, ha magam probalnam megszerelni meg az is jobb lenne.

Mór
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Vízvezetékkel bajban vagy? Ne habozz többé! Kérj szakértő segítséget pillanatok alatt, bármikor, és INGYEN! Rendelj most vízvezeték szerelő szolgáltatást a mi oldalunkon, és garantáltan megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Ne hagyd, hogy a vízvezeték gondok általános problémává váljanak. Rendeld meg a szolgáltatást, és pár perc múlva már érkeznek is a legjobb árajánlatok!

Egy vízvezeték szerelő, wc szerelés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hol találhatok WC javítási útmutatót online?

A legmegbízhatóbb forrás a wc-szerelo.hu oldal, ahol számos javítási útmutatót találhat. Továbbá, az általuk kínált WC tartály javítás ára általában 10 000-15 000 forint között van.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb választás: WC javítása vagy új WC beszerzése a hibás helyett?

Minden esetben javaslom az WC javítását, ha az lehetséges és gazdaságosabb, mint az új WC beszerzése. Az árak függnek a hiba típusától és a WC típusától, de általában a javítás ára jóval alacsonyabb, mint az új WC-é. Azonban, ha a hiba súlyos vagy a WC elavult, akkor az új WC beszerzése lehet a jobb választás. Ajánlom, hogy először konzultáljon szakemberrel, mielőtt döntést hozna.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találhatok WC alkatrészeket?

A WC alkatrészeket általában a barkácsboltokban, szaniterboltokban és építőanyag-kereskedésekben lehet megtalálni. Magyarországon például a Praktiker, OBI vagy a Bauhaus áruházakban is kaphatóak ilyen termékek. Az árak változóak, de általában 1000-5000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú és minőségű alkatrészre van szükség.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb választás: WC vízkőtelenítése otthon vagy szakemberrel történő vízkőtelenítővel?

A szakemberrel történő vízkőtelenítés a jobb választás, mivel az otthoni WC vízkőtelenítők hatékonysága korlátozott és általában nem képesek eltávolítani a makacs vízkőlerakódásokat. A szakemberrel történő vízkőtelenítő általában magasabb áron kínálja ezt a szolgáltatást, de hosszú távon pénzt takarít meg, mivel megakadályozza a vízkőlerakódások újbóli kialakulását és meghosszabbítja a WC élettartamát. Például, a WC vízkőtelenítése szakemberrel általában 10 000-20 000 forintba kerül, míg az otthoni WC vízkőtelenítők ára általában 1 000-5 000 forint között van.

Olvas