Beépített wc tartály javítása Kecskemét szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Beépített wc tartály javítása? Válassz a legjobb szakembereink közül! Korrekt árak, 6500-12200 Ft/db. Keresd fel a Qjob-ot, és mi segítünk megtalálni a legmegfelelőbb szakembert Kecskeméten! Azonnali árajánlatokat kapsz, és összehasonlíthatod a szakemberek profilját és visszajelzéseit is. További információkért is fordulhatsz hozzánk, és mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, javíttasd most beépített wc tartályodat a legjobb áron!

11 szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását most online

Péter

Péter

Ma is elvallalom.

Árpád

Árpád

Ma is elvallalom.

László

László

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

8000 - 15000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a beépített wc tartályok javítását Kecskeméten!

99%-os egyezés A Keresési Lekérdezésével. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Fürdőkád Lefolyó Tisztítás információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat.

  • Beépített wc tartály javítása

    3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Profi, gyors, megfizetett, megbízható.

Valér
2 éve

Jakuzzik, Grillek, kerti bútorok és kiegészítők egy helyen. Elképesztő ajánlatokkal várjuk. Minőségi termékek, modern stílus, nagy választék. Kérdezzen Profi szakértőinktől!

  • Beépített wc tartály javítása

    6400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Villámgyors, korrekt, normális áron(a gyorsaságot persze meg kell fizetni de ez rendben van).

Szerezzen Kád Felújítása. Azonnali minőségi találatok az iZitónál!

  • Beépített wc tartály javítása

    3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Gyors és értékes segítség, precíz, alapos - másnak is jó szívvel ajánlom Sándort, ha valakinek fűtéssel kapcsolatos problémái adódnak. Teljesen elégedettek vagyunk az általa nyújtott szolgáltatással. Köszönjük!

Marcel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a beépített wc tartály javítását mutatványos szakemberünkkel, és percek alatt kapj meg az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait! Minden INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a beépített wc tartály javítását, beépített wc tartály javítása közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hol található a beépített wc tartály szivárgásának forrása?

A beépített wc tartály szivárgásának forrása általában a tömítések elhasználódása vagy sérülése. Ajánlott ellenőrizni a tömítéseket, és ha szükséges, cserélni őket. A megfelelő tömítések megtalálhatók a szaniter boltokban, árak pedig általában 500-2000 forint között mozognak. Ha a probléma továbbra is fennáll, javasoljuk szakember segítségét igénybe venni.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor kell cserélni a wc tartály tömítéseit?

A wc tartály tömítéseit általában akkor kell cserélni, ha a vízszint nem stabil, vagy ha a tartály folyik. A legtöbb WC tartály tömítése 500-1000 forint közötti áron kaphatók a barkácsboltokban. Ajánlott évente ellenőrizni a tömítéseket, hogy elkerüljük a tartály szivárgását és a vízfogyasztás növekedését.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik wc tartály töltő szelepét ajánlják a szakemberek?

A szakemberek a Fluidmaster PRO550UK töltő szelepet ajánlják, amely ára átlagosan 4500 forint. Ez a szelep magas minőségű anyagokból készült, könnyen telepíthető és hosszú élettartammal rendelkezik.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módon lehet megszüntetni a wc tartályban jelentkező szagokat?

A wc tartályban jelentkező szagokat hatékonyan lehet megszüntetni a WC frissítő tabletta használatával, például a Domestos WC frissítő tablettával, amelynek ára körülbelül 800 forint. Továbbá javasoljuk a tartály rendszeres tisztítását és szellőztetést is. Ha a szagok továbbra is fennállnak, érdemes ellenőrizni a csövek és a szifonok állapotát, és szakember segítségét kérni.

Olvas