Falba építhető WC tartály szerelése Kecskemét területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Falba építhető WC tartály szerelése? Válassz 71 vízszerelő közül és élvezd a korrekt árakat, amelyek 5300-9900 Ft/db között mozognak. Találd meg a legjobb szakembereket Kecskeméten! Qjob-on könnyedén megtalálhatod a megfelelő szakembert, aki a lehető leghamarabb felkeres és árajánlatot ad a felmerült feladatra. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz. És ami a legjobb: mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és bízd a szakértelmet ránk!

11 wc tartály szerelője most online

István

István

Sok tapasztalatom van

Ervin

Ervin

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

5800 - 10800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc tartály szerelők Kecskeméten!

Ingyenes helyszíni felmérés, látványterv készítése, generálkivitelezés.

  • Falba építhető WC tartály szerelése

    4100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Pontos es megbizhato. Ajanlom.

Viktor
2 éve

Jakuzzik azonnal, készletről országos házhoz szállítással és akár ajándék kiegészítőkkel. Ne várj sokáig, nehogy elvigyék előled álmaid jakuzziját. Szerezd be most, áremelés előtt.

  • Falba építhető WC tartály szerelése

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyorsan kiérkezett a szakember a helyszínre. Szimpatikus, mindenre kiterjedő alapossággal mérte fel a problémát. Megfelelő felszereltséggel és szakértelemmel kezdet neki és oldotta meg a mosogatónk dugulását. Szívesen ajánlom a SDC duguláselhárítás céget mások figyelmébe a jó ár a gyorsaság és lelkiismeretes munkavégzése kapcsán.

Kelemen
2 éve

Szabaduljon meg aggodalmaitól és csatlakozzon elégedett vásárlóink ezreihez. Emberek egész Európából és az USA-ból nem tévedhetnek.Nézze meg Ön is. Érezze a luxust.

  • Falba építhető WC tartály szerelése

    3400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Profi, korrekt,megbízható és minőségi munka! Köszönöm.

Ernő
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a wc tartály szerelője szolgáltatást és élvezd azonnali, INGYENES, kötelezettségmentes árajánlatokat a helyi, ellenőrzött szakemberektől! Ne várj tovább, kattints most!

Egy wc tartály szerelője, falba építhető wc tartály szerelése közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogy állítsam be a falba építhető WC tartály vízmennyiségét?

Az incepa Duofix Basic UP320 falba építhető WC tartály vízmennyiségének beállítása egyszerűen elvégezhető a tartályban található vezérlőgombok segítségével. A vízmennyiség csökkentése érdekében a gombot a "kisebb" irányba kell forgatni, míg a növeléshez a "nagyobb" irányba. A tartályban található vízszintjelző segítségével ellenőrizhető a beállított vízmennyiség. Az incepa Duofix Basic UP320 falba építhető WC tartály ára átlagosan 45 000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért nem működik az öblítés a falba építhető WC tartályban?

Valószínűleg a tömítés sérült vagy eltömődött a vízkőtől. Ajánlott a tartály bontása és a tömítés cseréje, valamint a vízkő eltávolítása. Ha a WC tartály már régi, akkor érdemes lehet egy új, modern tartály beszerzése, amelyek ára általában 30 000-50 000 forint között van.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikor érdemes ellenőrizni a falba építhető WC tartály vízmennyiségét?

A falba építhető WC tartály vízmennyiségét évente legalább egyszer javasolt ellenőrizni, hogy biztosítsuk a hatékony működést és elkerüljük a vízfogyasztás túlzott növekedését. Amennyiben a tartályban rendszeresen alacsony a vízszint, akkor érdemes ellenőrizni a tömítéseket és a vízbeviteli szelepet is. A Grohe falba építhető WC tartály ára átlagosan 50 000-60 000 forint között mozog Magyarországon.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyibe kerül a falba építhető WC tartály tömítésének cseréje?

A falba építhető WC tartály tömítésének ára általában 10 000-20 000 forint között mozog, azonban az árak változhatnak a munka nehézsége és a szükséges anyagok függvényében. Ajánlott szakemberrel végeztetni a munkát, hogy biztosítsuk a megfelelő minőséget és hosszútávú tartósságot.

Olvas